User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Immobiliser Loses Code

  1. #1
    Regular Member si_hoss's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Stevenage, Herts
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Immobiliser Loses Code

    Hey all,

    I've got the RIGHT HUMP!! My 2002 Vectra C is losing it's code on the immobiliser and will not start. I've had it with a mechanic all week who sorted it, left it for 24hrs and now again, it won't start.

    He's gonna speak to VX tomorrow fo rsuggestions, but has anyone had this issue? It turns over but doesn't fire, nor does anything on the dash flash as I'm told it should. It's switching the fuel pump off.

    Can ANYONE out there help?

  2. #2
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    265 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    your getting the padlock symbol coming up?

  3. #3
    Ex Vec-C Admin Deztroyer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    WGAF#5
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    need to establish if its the key not programmed correctly or the immobiliser ecu not recieving the information

    0-Large smile ......every time it's driven

  4. #4
    Full Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bristol
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If the immobiler causing the problem the car would not turn over. You will have a lock comming up in the dash.

  5. #5
    Regular Member si_hoss's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Stevenage, Herts
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The padlock symbol does not illuminate at all. He's recoded it once this week somehow, and it again worked for a couple of days then last nght won't start!

    The keyfob is an opel one the previous onwer got whilst out in poland, I doubt that would matter would it?

  6. #6
    Full Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bristol
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    no if it programed correctly if it was not you could not open doors remotly or turn the engine over. I think you have a fuel pump problem.

  7. #7
    Regular Member byebyeitsagsi's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Glasgow
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I had the same problem recently but would'nt start at all and got towed to VX, the problem was in the tank on the pump a loose fuel line i believe.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Elegance loses power
    By Tinks in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 20th July 2012, 19:34
  2. US loses second aircraft
    By m8internet in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 12
    Last Post: 14th August 2011, 09:26
  3. CDC40 Opera Loses Stored Stations !!!
    By DeanF in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 36
    Last Post: 15th September 2010, 19:52
  4. Hamilton loses Aussie GP points
    By Tadpole in forum Motorsport / Formula 1 etc. chat
    Replies: 40
    Last Post: 7th April 2009, 19:48
  5. Silverstone loses F1
    By Ian T in forum Motorsport / Formula 1 etc. chat
    Replies: 19
    Last Post: 5th July 2008, 12:32

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •