User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Electrical Problem??

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Electrical Problem??

    Hey guys,

    Been a long time reader but never posted. Having major problems with my Signum 1.9 CDTi 150.

    Basically started with the engine running very rough, revving itself when idle. Then the warning light, the car with the spanner through it, started to flicker on and off. Literally no pattern to it, just as and when it wanted to flicker on.

    Then the engine kept on trying to go into limp home mode. Not successfully though.

    Things have been getting worse with the temperature guage going up and down all the time. Now it wont rise past 80 degrees even if driving for ages or on motorway.

    The only pattern that does emerge is that the warning light comes on and then the temperature guage drops to zero for a while, the light then goes out and the temperature rises again to around 75/80.

    I booked it into a mechanic for three (3) days and he changed the oil filter and added fuel additives. His fault diagnostic machine picked up nothing.

    I know nothing about mechanics or electronics.

    I did have a Diesel performance box put in two (2) years ago http://www.tunit.com/.

    Before I take it to VX and cost myself a small fortune does anyone know what it could be? What concerns me the most is sometimes the car will run absolutely fine then other days it is a complete pain in the arse with the above symptoms.

    Its been an awesum car up to now. HELP !!!!!!!!!

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    yorkshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    take the box off and go to main dealer for it to go on there machine see any faults come up but take box off first

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I feared that would be the case. Thanks.

    Damn me and my serious lack of mechanical knowledge. If anyone else has any ideas please throw them my way. Any line of investigation is worth a go.

  4. #4
    Admin plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Where in London are you?

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    London
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    South London. Sutton.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wiper Electrical Problem? (Not sticking or cold weather problem)
    By SRIAdam in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2012, 16:13
  2. electrical problem?
    By tjr2011 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 1
    Last Post: 31st March 2012, 16:42
  3. Electrical problem, please help!!!!!
    By alancollier in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 5th July 2010, 18:44
  4. electrical problem
    By gazman123 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 14th October 2008, 12:50
  5. Electrical problem please help
    By alshel in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 17th September 2008, 22:54

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •