User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Caterman box doesn't seem to fit ??

  1. #1
    Regular Member NealM's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Cheshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Caterman box doesn't seem to fit ??

    Hi Guys - Just bought a caterman box for my 57 plate 1.9 CDTi 120. However it doesn't seem to fit because the plastic lugs (seen at the top of plug in the picture). Don't appear to line up with the matching grooves in the end of the common rail.

    Does anyone know if there are different connectors for older models ? ? I believe the caterman box was originally fitted to a 05 plate.

    Any comments or suggestions gratefully received. ..

    ..

  2. #2
    Regular Member Dippy-Vx-line Red's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Earlston (Scottish Borders)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hi i think that you have to take one of the lugs off the plug for it to fit....Sure someone will confirm this..

  3. #3
    Regular Member ditchp's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The world famous city ground
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i have been looking at some old thread's about this after your pm mate, i am sure what dippy has said is right, but for the life of me i can-not find a post about it anywhere....
    Midlands Mod Shop - NFFC.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Lincs
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  5. #5
    Regular Member Wilco's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Location : Rochdale
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    ARe they different conections for the 150 and the 120? That looks like the one i've fitted to my 150

  6. #6
    Regular Member big rich's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    birmingham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i bought a dtuk green box off a member who had it fitted on his 150ps engine......mine is a 120ps and it fitted no probs.... hope that helps a little

  7. #7
    Regular Member Lump's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    coventry
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    there is a small yellow clip in the end of your plug. this pulls out remove it try again

  8. #8
    Regular Member NealM's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Cheshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Thanks Guys

    Thanks for all the replies Guys. .

    Will try again tonight when I get home (am in work at the moment)

    Hope it works ! !

    I'll let you know.

    Once again thanks

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Darlington
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    When I got mine, I'm sure I had to cut the top two lugs off, for the Caterman box to conect. Once I did that l had no problems!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Caterman Box
    By PeteRs in forum Parts for sale
    Replies: 4
    Last Post: 14th May 2008, 14:08
  2. caterman box
    By alijlacy in forum Diesel Engine related
    Replies: 2
    Last Post: 20th April 2008, 16:41
  3. caterman Box
    By carport in forum Parts for sale
    Replies: 22
    Last Post: 24th February 2008, 16:06
  4. Was it the Caterman??
    By stoneyVectra in forum Diesel Engine related
    Replies: 1
    Last Post: 8th November 2007, 11:23
  5. Caterman Special/Caterman box...
    By MyLittleEgg in forum Diesel Engine related
    Replies: 32
    Last Post: 24th September 2007, 18:22

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •