User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: HELP !!!! vec-c website resolution problems

  1. #1
    Regular Member bertbuckie1's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Turriff - Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default HELP !!!! vec-c website resolution problems

    Hi, not sure if these pics show it, but im having problems with the resolution of the website changing on different pages..... notice the home page / user sp / FAQ ect sizes - i know the pics arnt the best sorry

    does anyone know why this is happening? is there a setting i dont know about making the website fill my screen????

    HELP

  2. #2
    Regular Member bertbuckie1's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Turriff - Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ohhh, also notice the banner size - both pics taken from same distance

  3. #3
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by bertbuckie1 View Post
    ohhh, also notice the banner size - both pics taken from same distance

    Have u tried using a different browser at all?

  4. #4
    Regular Member bertbuckie1's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Turriff - Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    hmmmm, works with IE
    wonder why FF is wierd

  5. #5
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by bertbuckie1 View Post
    hmmmm, works with IE
    wonder why FF is wierd

    Its a HTML and scripting thing... IE automatically corrects any problems... where as FF will show it as its been scripted..

  6. #6
    Regular Member bertbuckie1's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Turriff - Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    can i fix it so FF works like ie ?>

  7. #7
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by bertbuckie1 View Post
    can i fix it so FF works like ie ?>

    Nope.... Try opera as that seems to do better than FF

  8. #8
    Regular Member LJ sxi-nav's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Winchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I use FF (v3.0.8) and it is fine for me

  9. #9
    Regular Member bertbuckie1's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Turriff - Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by LJ sxi-nav View Post
    I use FF (v3.0.8) and it is fine for me
    yeah it worked on my old laptop, not my new one... im running 1920 x 1200 res what are you running ?

  10. #10
    Regular Member bertbuckie1's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Turriff - Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    first impression of opera...good with a few customisations res is perfect

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pc to Tv screen resolution
    By Dwabo in forum General Chat
    Replies: 16
    Last Post: 12th January 2009, 01:38
  2. Replies: 3
    Last Post: 14th April 2008, 21:23
  3. New Years Resolution
    By VauxVeteran in forum General Chat
    Replies: 8
    Last Post: 30th December 2006, 20:12
  4. New Car Website
    By VectraV6CDTi in forum Cars for sale
    Replies: 0
    Last Post: 25th June 2005, 20:53

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •