User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Hello

  1. #1
    Regular Member Stuart_1985's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Hello

    Hey guys just thought id say hello as ive just picked up my vectra this morning and will no doubt need some help with things!!

    The only problem i have with it is the cruise control not working! the light on the dash doesnt even come on when the ignition is first switched on then go out, which i believe it should?

    Anyway heres a few pictures....




  2. #2
    Regular Member glynn's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    stevenage, hertfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    hi m8, welcome to vectra-c........

  3. #3
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Nice motor.........

  4. #4
    Regular Member jos163's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    North Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thats a very fine motor you have there mate.

    Welcome to the site.



    Have you been back to your dealer regarding the cruise control? Could be an idea especially if the car is under warranty?

  5. #5
    Regular Member mark_647's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Wales, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hello !! Very nice car !

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Near Warrington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hello therenice smart veccy u,ve got there mate....

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Near Warrington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Oh 4got 2say stuart the cruise control light only comes on when its in use

  8. #8
    South Wales Assistant Regional Organiser davidjameswest's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    llantwit major
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    when you press the top button to set the speed the light will come on , but on all 3 of my vec c none of the lights came on when first puttin ignition light on mate , does green light come on when you activate cruise

  9. #9
    Regular Member Gr4eme's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yes mate it does and welcome..

  10. #10
    South Wales Assistant Regional Organiser davidjameswest's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    llantwit major
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i was replying to the guy who posted the thread gr4eme as he says his cruise light isnt coming on when turning ignition on, but i have never know that to happen on any vectra only lights up when you use cruise while in motion

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •