User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Anyone Have Any Idea?

  1. #1
    Regular Member Bethan39's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    South Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Anyone Have Any Idea?

    Just got in my car started fine a couple of minutes later i noticed that i have no fuel gauge speedo rev counter or temp gauge the car runs fine i can hear the indicators working brake lights all fine wipers radio all fine as far as i can tell it's only the instruments that are dead does anyone have any ideas? thanks in advance

  2. #2
    Regular Member carl bear's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Burton on Trent, Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    fuse?

  3. #3
    Regular Member Bethan39's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    South Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks mate any idea which one?

  4. #4
    Regular Member carl bear's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Burton on Trent, Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Thumbs up

    not off the top of my head mate, if i get time tonite, ill have a look.

    or someone will be along later with the answer im sure.


  5. #5
    Regular Member vectra 120's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Washington Tyne & Wear
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Bethan39 View Post
    Thanks mate any idea which one?
    Looking on the manual it says the following fuse box inside the car fuse number 26= instruments/information display hope that help and right

    Steve

    also 7.5A

  6. #6
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Then try the connector at the back of the cluster.

  7. #7
    Regular Member vectra 120's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Washington Tyne & Wear
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Any good m8

  8. #8
    Regular Member dlm71's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Don't wish to alarm you but the same happened to me approx 2 years ago, I thought it was a fuse but it turned out that a wire had rubbed against some metal behind the dash and shorted out! It was done under warranty but it was a big job, so I was led to believe

    Hope yours turns out to be the fuse!!

  9. #9
    South Wales Assistant Regional Organiser davidjameswest's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    llantwit major
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    any luck with dash mate

  10. #10
    Ex Vec-C Admin & Founder GARY3306's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ashington, Northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sounds like the old chestnut of a duff CIM module. Or clean the ABS plug
    [SIGPIC]VX<font color=Red>R</font> with added Courtenay <img src=https://www.vectra-c.com/forum/images/smilies/biggrin.png border=0 alt= title=Big Grin class=inlineimg />

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. anyone got an idea?
    By mublin in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 5th February 2010, 17:17
  2. Good idea / Bad idea......?
    By david.aka.judas in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 3rd September 2009, 09:09
  3. superchip good idea or bad idea
    By lewrymyster in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 21
    Last Post: 3rd July 2008, 19:14
  4. superchip good idea or bad idea
    By lewrymyster in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 26th June 2008, 19:09

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •