User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: HID light problem

  1. #1
    Regular Member JSYSH466Y's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Newcastle under Lyme
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default HID light problem

    I was driving back from manchester airport the other day which took me along some dark country lanes and I noticed (pretty hard not too) that my lights only light up 50 yards infront. I spent most the journey with main beam on and slowing down when I had to take it off. Having never drove dark lanes at night I have never noticed this before. I recently sprayed the lights black (not the lens before I get a smart comment lol). Any suggestions?

  2. #2
    Regular Member bobby-tupper's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    LEEDS, W.YORKS
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 07 Estate




    Default

    check the bulbs are still seated correctly still in the bulb holders (in tight) i had something like this when one of mine became lose

  3. #3
    Regular Member JSYSH466Y's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Newcastle under Lyme
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ill check that. just strange that its both. could it be that I havent screwed the lights in at the right setting too?

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Belfast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sounds like something isn't lined up properly. Check everything is securely bolted in then go get your lights realigned.

  5. #5
    Regular Member JSYSH466Y's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Newcastle under Lyme
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Bulbs checked, in place and secure
    Just took it for a drive along an isolated country lane which has varied gradients and few turns plus I can keep main beam on as hardly any cars use it. Only way I can
    describe it is that it was like playing a game of chicken.
    Will garages be able to allign any lights despite them being way off? and will I be wasting my time taking Hids in to be alligned?

  6. #6
    Regular Member bertbuckie1's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Turriff - Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    wasnt it you who sprayed the entire lights - as in reflectors as well as the normal black bits? bet thats why - if it was did you ever fix the leak were you were getting misting ?

  7. #7
    Regular Member JSYSH466Y's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Newcastle under Lyme
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    yeah, dont think that would have affected it though as the beam seems the same height now as before.
    Sorted the misting by taking the rear caps off and putting all lights on for 30 mins. Also stuck some silica bags in too.

  8. #8
    Regular Member bertbuckie1's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Turriff - Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    beems will seem the same height, but im guessing the SRI ones have the reflector left chrome for a reason, maybe it changes the light intensity - might not be noticable on high beam cause its so intense anyway? hope its fixable mate - they look so much better all black lol - if i couyld id paint everything black

  9. #9
    Regular Member JSYSH466Y's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Newcastle under Lyme
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    good job I live where lights are always on. If all else fails I can always get some turps and cut the lenses off (Again )

  10. #10
    Regular Member bertbuckie1's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Turriff - Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    that would suck they look great all black, are they perfectly usable on normal bulbs? as in not hids ?

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Rear Signum Light problem problem - help
    By scw02102 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 8th July 2012, 21:12
  2. EML light problem
    By CraigoT in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 11
    Last Post: 20th April 2012, 19:14
  3. light problem
    By lloyd_456 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 25th September 2009, 20:40
  4. Problem - ABS light is on!!
    By pamsie36 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 20th June 2008, 18:16
  5. Light problem
    By Guyver1 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 22nd December 2007, 12:04

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •