User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: LCD Screens - Picture Quality Help!

  1. #1
    Regular Member The Doc's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    'Norf Yorks.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default LCD Screens - Picture Quality Help!

    I got a LG 27" Widescreen TV which has multiple inputs. I have had it on my Media Center PC for ages now but the TV downstairs just gave up.

    Plugged my Sky Digital box into it and the picture quality is frankly sh7te.

    But with the PC on it is so crisp and clear.

    Is there any good scart cables I could get or something to improve the quality? It has HDTV inputs, Scart, Phone and another type of input.

    I just have the standard Pace SkyDigibox....

    Thanks peeps

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Wiltshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    What outputs does the box have? Just Scart?

  3. #3
    Regular Member The Doc's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    'Norf Yorks.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yep

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Wiltshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Might be improved with a better quality Scart lead, but not by much, I'd have thought. Maybe some sort of video upscaler might help, if you're intent on using it with the satellite box? Or another option is to upgrade the sat-box to a newer one with some sort of digital output.

  5. #5
    Regular Member The Doc's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    'Norf Yorks.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Got any links to any uprated box mate? Don't mind paying for a good one.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Wiltshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Does the TV have component video input? Will be 3 phonos, usually coloured red, blue and green.

  7. #7
    Regular Member Caterman's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Here, there and every where!
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 V6

    Year : 05

    Default

    Go for Sky+ and use the component inputs. I've got the 42" LG Plasma and it is awesome.

  8. #8
    Regular Member The Doc's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    'Norf Yorks.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Its got HDTV inputs and composite red white and yellow inputs.

    What model is yours Caterman? I only have basic package ya see. But I could buy the box and hack it..... Er I mean properly connect it with BskyB.

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Wiltshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by CDTi
    Its got HDTV inputs
    DVI or HDMI?

    http://www.comaxtech.com/Product/OTHERS/panel.htm

  10. #10
    Regular Member Ian's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    York
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    for £300 notes Sky are offering their new HD Sky+ box. If you haven't got Sky+ then all i can say is....GET IT ITS AWESOME!!! plus if you have a HD ready tv you can enjoy the HD picture of the HD Sky+ box.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. GID screens
    By gsxrster in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 13
    Last Post: 16th December 2012, 18:45
  2. Headrest screens help
    By GAV_SRI in forum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 4th March 2011, 12:22
  3. display screens
    By Rickiw in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 17
    Last Post: 18th January 2010, 08:15
  4. Sun screens
    By Jax in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 8th May 2007, 19:54
  5. in car dvd screens.
    By Silver V in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 27th April 2007, 10:59

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •