User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: why???

  1. #1
    Regular Member SRimonkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    wednesfield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    confused why???

    why does the bulb blown thingy keep flashin up at me when i`ve checked an checked again and there`s nothing blown,don`t do it very often but it`s really annoying me

  2. #2
    Regular Member Avenged's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Liverpool
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    the said bulb is on it's way out mate!

  3. #3
    South Wales Assistant Regional Organiser davidjameswest's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    llantwit major
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i have heard that this happens to let you know before the bulb has blown to replace it before it goes, this is for countrys that its illeagal to be in this situation so you get a bit of adavance warning mate , some countrys are very strict on this and will do you for it

  4. #4
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I get the same,looks like i'll be changing that N/S reverse light bulb........

  5. #5
    Regular Member SRimonkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    wednesfield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    dunno which one cos i changed the whole lot,only seems to happen when it hit the fogs......(been really foggy lately) lmao,but they`re workin fine

  6. #6
    Regular Member SRimonkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    wednesfield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    ah well i got a full set ov fogs,sides and headlights spare in the glovebox just in case,sod it i`ll wait 4 it to pop so i know which one it is

  7. #7
    South Wales Assistant Regional Organiser davidjameswest's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    llantwit major
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    not sure then mate im having the same prob but think mine is down to my reversing sensors and front sensors

  8. #8
    Regular Member PAULMAC77's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    warrington
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    lol, check your brake lights, you will probly notice one of them is actually lower than the other one. The one that is lower will need a new bulb as infact the car is now using your sidelight bulb as a brake light cos your actual brake light bulb has blown.. clever stuff i know.. loads of pple post this on here every other week lol.. it took me a few times lookin to actually notice it on my car.. i could be wrong but most times this is the case. the vectra does this as a safety feature so u still have 2 0r 3 brake lights

  9. #9
    Regular Member SRimonkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    wednesfield
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    missus just asked if its got anythin to do with the foto in my avatar??? lmao could well be,it is pullin a lil bit of power

  10. #10
    South Wales Assistant Regional Organiser davidjameswest's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    llantwit major
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    i put brand new bulbs in every light brake side revers and indecator and still get problem but have had 2 relays fitted on mine for the parking sensor kit so i think this is the prob with mine as didnt have the problem before i used the relays

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •