User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: help 03 vec playing up

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    earlston
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default help 03 vec playing up

    hi iv just gotten a 1.8 sxi 03 plate and am having some minnor problems

    1st i cant get into the boot by pressing the key or door switches that unlock boot only way to open is by using key in boot

    2nd the rear window wpier and wash do not work

    3rd when i try to indicate either left or right booth back indicators flash at the same time rest of indicators flash as they should just fast as if there was a bulb out.

    so if i turn right for instance the front and side repeeter on the right flash as does the left and right indicator on the back (does same if left but left side indicators)

    have checked all for lose conections bad earth pulled out half my trim making sure cables where ok all appear good

    have checked all fuses with no luck only time it would indicate correctly was very breifly when i turned on the ignition but that was only once.

    anyone shed some light on this as iv run out of ideas

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    earlston
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    none got a clue on this iv spoke to a few poelple who mention the cim could be at falt what does this do and how would i be able to fix this

    can i get a second hand part or does it need new as iv been told this cim would require some kind of seting up

  3. #3
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    the cim is about 400 quid fitted. Its controls all the steering wheel electronic functions. It could be the problem. A 2nd hand one would need setting up.
    Now I need a turbo to keep up!

  4. #4
    Regular Member john_k_sri's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Waterloo, Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRI NAV XP

    Engine : 1.9 CDTI 150

    Year : 2007

    Mileage : 72K

    Default

    The boot locking mechanism in the pre-facelift Vectra 'C' is the same as in earlier Vauxhall models. Unlike the facelift it has a 'key slot' in the boot lock button. This slot has to be in the HORIZONTAL position for the boot to be unlocked electronically via the remote fob or the door switch. Locking the boot with the key will put the slot ln the VERTICAL position, and if so the boot can only be locked or unlocked using the key. I have just checked this out on my car.

    The thinking behind it is that your boot is vulnerable to theft if your car is locked and your boot isn't, although the boot should auto-lock if not under 'key lock control' shortly after moving off.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    earlston
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    thanks replys im getting it put on a tech 2 to see if it can find a fault.

    john iv been leaving the key in the horizontal position electric boot funtions dont work

    also noticed if i put hazards on the rear indicators do not flash rest do so as they should. also no flash when you arm or disarm locks from the keys. could it be a fault from the alarm systems.

    any other thoughts and ill post up tech 2 resultswhen its been done thanks again.

  6. #6
    Regular Member Dan_BlackSRi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi

    Trim : XP NAV

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Default

    Quote Originally Posted by john_k_sri View Post
    The boot locking mechanism in the pre-facelift Vectra 'C' is the same as in earlier Vauxhall models. Unlike the facelift it has a 'key slot' in the boot lock button.
    I haven't got a key slot in my boot button....

  7. #7
    Regular Member john_k_sri's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Waterloo, Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRI NAV XP

    Engine : 1.9 CDTI 150

    Year : 2007

    Mileage : 72K

    Default

    Quote Originally Posted by Dan_BlackSRi View Post
    I haven't got a key slot in my boot button....
    It was dropped on the facelift - cost-cutting! But was standard on the pre-facelift.
    Last edited by john_k_sri; 17th April 2009 at 22:44.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    earlston
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    well its sorted it after a chance discution at the post office with the post master he mentioned he had a simalar problem with a vectra

    he said to check the hazard switch i thought na shoorly no

    so pulled out the switch and quess what no more problems

    would never have thought that so quick trip to scrappy new switch alls good.



    now iv a new problem my dash instuments now dont work no mph rev temp feul and no ilumiated milage any thoughts on this one lads

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Been playing again...
    By Danwells72 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 31st December 2010, 20:34
  2. just been playing with my wii!!!!
    By BIG NEIL in forum Games Room
    Replies: 14
    Last Post: 15th September 2008, 14:24
  3. been playing
    By PeteRs in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 9
    Last Post: 11th February 2008, 15:54
  4. No one playing
    By Steel in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 16
    Last Post: 9th February 2008, 21:38

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •