User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Power problems

  1. #1
    Regular Member gibbon7000's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    lincs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Power problems

    I'm wondering if anyone can help me out before i end up going to the stealers. Last Sunday I did a full service on the Siggy and the air box mod. Ever since then, i'm down on power Checked the plugs and after only 40-50 miles they are black as the ace of spades and slight smell of fuel, this tells me that the engine is over fuelling...but why?? The strange thing is that sometimes theres power i.e 0-60mph 9secs on the onboard timer then other times it can only manage 0-60mph in 12-13 secs. I've reverted the air box mod and still the same. Any help would be grateful guys

  2. #2
    Regular Member gibbon7000's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    lincs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just to add it's a 2.0T, I've checked all air and turbo hoses/pipes and cant see a problem and there is no spanner light coming on. This is doing my head in now!!!!!

  3. #3
    Regular Member gibbon7000's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    lincs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Anyone???

  4. #4
    Regular Member Tadpole's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    'I haven’t lost my marbles, they’re in a bag somewhere? .. '
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    m8 can't help but hope you get it sorted soon ....................

  5. #5
    Regular Member Penfold101's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Combination of Preston and Oxfordshire...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Try disconnecting the battery and leaving it for a while, might reset the ECU and help it get used to the different airflow...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. power problems
    By DavieVectd120 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 26th January 2011, 17:21
  2. HELP!! Fed up vec owner - now having power problems
    By Vecmaniac in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 19
    Last Post: 27th February 2010, 18:53
  3. Power Tailgate problems
    By purple170503 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 22
    Last Post: 15th September 2009, 22:51
  4. No power after major problems
    By adam3682 in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 14
    Last Post: 4th August 2009, 15:16
  5. Power problems on my 1.9CDti (120)
    By RedLine in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 11
    Last Post: 26th July 2008, 22:21

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •