User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: ice problems !!!!!!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    harlow,essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default ice problems !!!!!!

    i am after some help,
    i am FINALLY getting my subs and amps fitted to my 03 vectra (been almost 3 years now since i bought the car).
    Been told by a couple of people that the main ecu will go bang if i dont fit a surge protector because of the sudden drain/surge that turning the amp on will cause !!!
    Anybody got any ideas on this ? Or have you fitted amps/subs without any problems
    Many thanks gang
    Rob

  2. #2
    Regular Member ditchp's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The world famous city ground
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra cdti estate

    Trim : Get a

    Engine : Dirty diesel

    Year : 2006

    Default

    afaik mate, some folk fit a powercap to help keep the voltage up but not heard of a surge protector to stop the ECU going bang........
    Midlands Mod Shop - NFFC.

  3. #3
    Regular Member Lump's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    coventry
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    think you been told a porky mate

  4. #4
    Regular Member Maddog1974's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Colchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Not heard that before mate (although my Colt engine used to surge if i was cruising with the tunes going loud)

    Got a couple of Amps subs etc in the veccy for 2.5 years now with no problems although i did fit an external battery in the boot with a split charge so this does take most of the load but not all.

    (Can still see glovebox / interior light dim with a thump of bass - as the rear battery takes from the front)

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    harlow,essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    thanks guys will have a go and see if it works ok and will get back to you !!

  6. #6
    Regular Member Marc Hutton's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Edinburgh/Catterick
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Nae m8 got two amps in mine one to power the sub and one for the 6x9's had no probs

  7. #7
    Regular Member Robward27's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Witham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have 3 on mine with no caps as of yet 1x1000w, 2x900w had no problems. Would recommend a power car im getting one for each amp!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. z18xer vvti, problems, problems
    By gstore in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 15
    Last Post: 20th April 2012, 13:33
  2. 1.8 vvti problems, problems problems!!!
    By gstore in forum Petrol Engine related
    Replies: 8
    Last Post: 3rd March 2012, 01:31
  3. crusie control problems, anyone had similar problems?
    By rozzer2006 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 2nd October 2011, 21:20
  4. GSi problems
    By Piemyster in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 22
    Last Post: 27th July 2011, 20:11
  5. 1.9 cdti auto problems problems
    By trigger in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 28th September 2009, 17:20

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •