User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Cdr 2005 display

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    NOTTINGHAM
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Cdr 2005 display

    Lcd display for radio date, time gone blank had a look at fuse not that can sometimes see very faintly any ideas?

  2. #2
    Regular Member Dan_BlackSRi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi

    Trim : XP1

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Mileage : 66000

    Default

    Just the time, or the whole screen..?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    NOTTINGHAM
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Whole screen is black

  4. #4
    Regular Member Dan_BlackSRi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi

    Trim : XP1

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Mileage : 66000

    Default

    Quote Originally Posted by Dianedgb View Post
    Whole screen is black
    You will probably need to remove it (quite easy - by removing the vents/cover and access is shown) and check the connectors etc. to make sure all is as it should be.

    I assume the stereo works currently..?

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    NOTTINGHAM
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yes stereo working did try to adjust brightness but that not worked

  6. #6
    Regular Member Dan_BlackSRi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi

    Trim : XP1

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Mileage : 66000

    Default

    Does seem strange that it would just go off, but like I say check the connectors at the back and that will show if its a connection fault or a screen fault.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    NOTTINGHAM
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Will try to see if its connections thanks for replies

  8. #8
    Regular Member Ste's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    ..... Driving the Jaguar XF
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar XF 3.0D V6

    Trim : Black

    Engine : 3.0D V6

    Year : 0000

    Default

    Back light bulbs?

  9. #9
    Regular Member Dan_BlackSRi's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra SRi

    Trim : XP1

    Engine : 1.9 CDTi 150

    Year : 2007

    Mileage : 66000

    Default

    Quote Originally Posted by Ste View Post
    Back light bulbs?
    I thought that, but seemed strange that all would go at once

  10. #10
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    72 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Quote Originally Posted by Ste View Post
    Back light bulbs?
    if it still dont work after changing them i have a spare unit if your interested

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2005 2.2 radiator to fit a 2005 1.9 cdti 120bhp
    By IRvectra786 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 17th November 2012, 08:59
  2. Replacing Board Info Display (BID) with Color Info display (CID)
    By grigs1 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 49
    Last Post: 11th April 2012, 22:13
  3. temp display on radio display
    By MRunMotorsport in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 19th April 2010, 15:55
  4. Cdr 2005 vdo help
    By lozmark in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 37
    Last Post: 22nd November 2009, 14:58
  5. Cdr 2005
    By petesaysblimey in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 17th October 2008, 12:14

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •