User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: lcd screen.

  1. #1
    Regular Member frasedeb's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default lcd screen.

    hi all,
    i have in my veccy sxi '54' a cd30 headunit with the bc button on it which shows no function on the display. would a lcd screen out of a sri/design etc fit in my sxi and work with the bc button or even show just date/time/radio station.

  2. #2
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    What screen have you got ? is it a TID small screen with 2 buttons or a full screen GID,it may be your BC is deactivated like mine and will need to be activated by dealers via Tech2 (only if you have a GID) If you have a TID then you will need to get a GID from a donor car and get it tech2 to your stereo

    I notice your car is a 2004 with a CD30 have you got roller wheels on steering wheel for stereo or buttons ? presume yours is a full canbus with a CD30

  3. #3
    Regular Member frasedeb's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    hi mate,
    mine is the small screen with 2 buttons..steering wheel has roller wheels and buttons...cd30 has large nob in the middle (newer type i think)....can source a full screen from a design being broken locally.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    The screen from the scrap car will need to be put into delivery mode via tech2, then married up to your CD30, again via tech2.

    It will also need a tech2 session to enable the BC button.

    A lot of work involved (not to mention cost) just to go to the trouble of having a fuel computer.

  5. #5
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Unless you get the stereo and screen from the donor car then you wont need tech2 and there's a good chance the BC will work as i'm sure BC information is stored on the GID and not the car.
    Like ive said before i'm not 100% sure you have to tech2 a screen out Hudson had his CID paired to his stereo even tho it hadn't been tech2'd from donor car all though it will need married to your stereo

  6. #6
    Regular Member frasedeb's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cheers boys,
    i'll have to think if its worth the hassle.
    can get stereo and screen from donor car but would this definately work with my car without the tech2 session from the stealers.
    obviously the screen and stereo would be quite expensive even from a breakers.

  7. #7
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Quote Originally Posted by frasedeb View Post
    cheers boys,
    i'll have to think if its worth the hassle.
    can get stereo and screen from donor car but would this definately work with my car without the tech2 session from the stealers.
    obviously the screen and stereo would be quite expensive even from a breakers.

    Yes it would work and you wouldn't need tech2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. For Sale: CID Screen. (Colour Screen)
    By jodiexii in forum Parts for sale
    Replies: 10
    Last Post: 6th May 2013, 19:22
  2. Half screen to full screen,
    By SlowCoach in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 14th May 2012, 01:13
  3. GID Screen
    By cossie in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 16th March 2012, 23:24
  4. new screen now screen wiper problem
    By kenno31 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 4
    Last Post: 18th February 2012, 12:34

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •