User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: newby with factory lpg fuel gauge problem

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default newby with factory lpg fuel gauge problem

    hi i have just bought a 2002 vectra c 1.8 sri with factory fitted lpg system about 5 weeks ago and all has been fine until 2 days ago the fuel gauge says the tank is empty but i tried to fill it again and it only took 2 litres has anybody any idea what the problem might be as when it is on petrol the gauge works fine ta for any help

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    what no help? somebody must have a bit of info cheers

  3. #3
    Regular Member Pecojess's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Aberdeenshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Would help if I could but dont know much about the problem, have you tried using the search on the forum? U usually find lots of info that way hth

  4. #4
    Regular Member gaz4d's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Glasgow
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    My work colleague has a Bi-fuel Astra.

    Every so often he puts a fiver of petrol in the car, coz seemingly the car starts up by using petrol and then after 30secs or a min it switches automatically to LPG.

    Could this be the cause - no unleaded in it ?

  5. #5
    Regular Member big rich's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    birmingham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by gaz4d View Post
    My work colleague has a Bi-fuel Astra.

    Every so often he puts a fiver of petrol in the car, coz seemingly the car starts up by using petrol and then after 30secs or a min it switches automatically to LPG.

    Could this be the cause - no unleaded in it ?
    would that make the gauge not work

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    well its ok now as the gauge has started working again weird pain in the ass lol, the gauge worked when switching it to petrol but says empty when i put it back to lpg.
    as for searching the word lpg is to short a term to search on this forum thats a bit of a pain to as its my first lpg car and my first vectra aswell cheers for the replys though

  7. #7
    Regular Member Tadpole's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    'I haven’t lost my marbles, they’re in a bag somewhere? .. '
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Sorry m8 not any help but hope you find a solution for it ......

  8. #8
    Regular Member kicker's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    West Midlands
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    can you confirm if it's the lpg guage or the normal petrol guage that your having probs with?

  9. #9
    Regular Member cerbrious's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Wigan
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    usual problem is the 90 ohm pickup mounted to the manual guage in the centre of the tank in your spare wheel well next to the gas changeover solinoid check the connections on this

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    hi sorry not been on for a while, its factory fitted lpg so works off the 1 gauge for petrol and lpg, and the problem just sorted its self out so dont know what happened but thanks for the help

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fuel gauge problem
    By david.mann8 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 17th June 2012, 21:31
  2. CDTi SRi fuel gauge problem
    By Ade7 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 7
    Last Post: 8th July 2010, 17:28
  3. Fuel Gauge Problem
    By zipdip in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 15th June 2008, 07:51
  4. Fuel Gauge Problem
    By R13hard in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 11th February 2008, 01:12
  5. Fuel Gauge problem?
    By Lloydy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 17
    Last Post: 8th September 2007, 21:43

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •