User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: vacuum gauge

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    newcastle upon tyne
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy vacuum gauge

    i have just fitted a vacuum gauge trouble is when car is ticking over gauge reads 60 & when i accelerate the gauge goes to 0 & the needle vibrates can anyone help i got the gauge from mcgill motorsport

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bristol
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    You must have it wired in correctly. Remember brown is the live on vauxhalls

  3. #3
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by sb1uk View Post
    You must have it wired in correctly. Remember brown is the live on vauxhalls
    Are you sure, i've got brown as earth on my diagrams and can confirm it as I've just fitted some HIDs. Yellow was my live?

    Where did you fit the Vac take off to mate?

  4. #4
    Regular Member davree's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Warton
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by rushy View Post
    Are you sure, i've got brown as earth on my diagrams and can confirm it as I've just fitted some HIDs. Yellow was my live?

    Where did you fit the Vac take off to mate?
    I have brown as earth on mine too!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. oil vacuum
    By Al 22 dti in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 12
    Last Post: 16th February 2012, 12:12
  2. AFR & vacuum gauge 3.2
    By TimTay in forum Styling
    Replies: 10
    Last Post: 14th November 2011, 01:40
  3. vacuum
    By marc vectra sri in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 2nd October 2011, 17:59
  4. rev counter/speedo/temp gauge/fuel gauge stopped working
    By bloodworm in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 13
    Last Post: 19th July 2009, 00:28
  5. Replies: 2
    Last Post: 15th September 2008, 23:18

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •