User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Interiror fan only working on full?

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Swansea
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Interiror fan only working on full?

    Well I've checked the billion fuses that seem to be assosciated with the heating/aircon system in the boot, inside the passenger door and under the bonnet and none seem to be blown.

    Fan has just randomly stopped working on anything but full and was like it from start up rather than dying whilst in use.

    Any idea's? Its a bit noisy on full chat and nothing seems to get in really without it on at all

  2. #2
    Regular Member macdad's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    East Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Spesh View Post
    Well I've checked the billion fuses that seem to be assosciated with the heating/aircon system in the boot, inside the passenger door and under the bonnet and none seem to be blown.

    Fan has just randomly stopped working on anything but full and was like it from start up rather than dying whilst in use.

    Any idea's? Its a bit noisy on full chat and nothing seems to get in really without it on at all
    Have a looky here,bit long winded, but should put you right...
    http://www.vectra-c.com/forum/showth...=resistor+pack

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Swansea
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Wow perfect!

    explained my wet carpet also

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wipers not working on Full speed
    By jbrines in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 16th June 2011, 15:27
  2. Replies: 3
    Last Post: 15th November 2010, 13:14
  3. Fan not working except on full
    By 7127ela in forum Introduce yourself.
    Replies: 7
    Last Post: 26th July 2010, 23:57
  4. So thats what a 1.9 CDTi working on song in full harmony feels like!
    By hertscol in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 13th July 2010, 19:06
  5. Heating temperature control not working - Full heating permanently
    By jratcliffe3 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 31st January 2010, 23:46

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •