User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Vectra 1.9cdti (150) and using U581 code reader

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Leicestershire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Vectra 1.9cdti (150) and using U581 code reader

    Morning All,

    This is yet another post asking for help in sorting out what is going off with my car.

    Cutting a long story short.....

    car running ok, spanner light on briefly at startup.......car is fully serviced and spanner light reset........car runs great for 150 miles (like new ) then spanner light back on and slight drop in performance........connect U581 and no error codes found but can clear all codes........spanner light now off (dont know how long for, but car not running like it did for the 150 miles after the service.

    How many people have I lost?????

    Please help if you can..........

    Mark

    PS Car is Vectra 1.9cdti (150) 04 manufactured, 05 plate, "Energy", the swirl valve/new manfold and 3rd injector faults have both been done in last 12 months. Approx £45k on clock.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Leicestershire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Smile

    I think the car is sorted now - pipe on the airbox was disconnected.

    Mark

  3. #3
    Regular Member Dazfoz's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Gloucester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by markluk View Post
    Morning All,

    This is yet another post asking for help in sorting out what is going off with my car.

    Cutting a long story short.....

    car running ok, spanner light on briefly at startup.......car is fully serviced and spanner light reset........car runs great for 150 miles (like new ) then spanner light back on and slight drop in performance........connect U581 and no error codes found but can clear all codes........spanner light now off (dont know how long for, but car not running like it did for the 150 miles after the service.

    How many people have I lost?????

    Please help if you can..........

    Mark

    PS Car is Vectra 1.9cdti (150) 04 manufactured, 05 plate, "Energy", the swirl valve/new manfold and 3rd injector faults have both been done in last 12 months. Approx £45k on clock.
    Holy crap, I knew these could be expensive but that takes the biscuit!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Code reader for a Vectra B?.
    By felixx in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 11
    Last Post: 8th June 2011, 21:24
  2. I Need a Fault Code Reader for 06 1.9cdti
    By thefibreguy in forum Diesel Engine related
    Replies: 4
    Last Post: 31st May 2010, 18:44
  3. Car Diagnostic Code Reader / Scanner OBD2 CAN U581 2009
    By texaspete1973 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 15th April 2009, 21:27
  4. U480 Code Reader & Vectra 1.9cdti Energy (150) 2004/5
    By markluk in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 27th February 2009, 08:55
  5. U581 Fault Code Scanner
    By robzc in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 9
    Last Post: 8th December 2007, 14:48

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •