User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: new member puzzled

  1. #1
    South Wales Assistant Regional Organiser davidjameswest's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    llantwit major
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default new member puzzled

    i bought a vectra cdti sri on a o4 plate, i bought a after market parkin sensor kit for my car, fitted it but its playing up and comes on when it wants to, i asked the company that i got it from and they said poss due to it having a can bus system, can any one give me any clues

  2. #2
    Regular Member big rich's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    birmingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra gsi

    Trim : Full heated leather

    Engine : 3200

    Year : 2004

    Default

    welcome to the club m8

  3. #3
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    What's occurring?! - and

    How exactly has the kit been wired in? Where are you taking your power and reversing feeds from?

  4. #4
    Regular Member parsco's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Cambridgeshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default



    Not too sure on your problem mate. But i'm sure someone on here will be able to help you out.

  5. #5
    Full Member spennny's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Blantyre
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by davidjameswest View Post
    i bought a vectra cdti sri on a o4 plate, i bought a after market parkin sensor kit for my car, fitted it but its playing up and comes on when it wants to, i asked the company that i got it from and they said poss due to it having a can bus system, can any one give me any clues
    Nothing to do with the canbus system, i have a full can bus and mine works perfectly, when is it coming on, have you got the plugs correct way round, is it wired to the reversing light so it only comes on when in reverse ?

    Oh and welcome

  6. #6
    Regular Member PORKBALLS29's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Epping
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Welcome to the site mate. Enjoy!

  7. #7
    Regular Member zazaszazas's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Cumbria
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Hello and welcome

  8. #8
    Regular Member Morephun's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    everywhere
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vec c

    Trim : sri

    Engine : 150 cdti

    Year : 55

    Mileage : 108000

    Default

    hi

  9. #9
    Regular Member Tadpole's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    'I haven’t lost my marbles, they’re in a bag somewhere? .. '
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Welcome to Vectra-C.com don't forget those pics ...

  10. #10
    Regular Member skip's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    wakefield
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    hi bud

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Puzzled on car now
    By Alank in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 12th June 2011, 11:49
  2. Puzzled
    By FRANKA in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 25th April 2011, 09:13
  3. well puzzled ......
    By westwoodz in forum Suspension, Wheels & Brakes
    Replies: 1
    Last Post: 14th May 2009, 18:21
  4. I am puzzled
    By Messenger in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 18
    Last Post: 31st January 2009, 20:11

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •