User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Nokia CK-7W

  1. #1
    Regular Member amiddleton's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Nokia CK-7W

    Hi All,

    I have a Nokia CK-7W (Bluetooth version) fitted in my veccy and everytime i get in i have to connect. Does anybody know how to set it to connect everytime. I have set my phone and paired etc it does it with a lot of phones.

    P.S just modded the Air Box and took the little black sleeve out.

    Cheers in advance
    Andy

  2. #2
    Regular Member dlm71's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by amiddleton View Post
    Hi All,

    I have a Nokia CK-7W (Bluetooth version) fitted in my veccy and everytime i get in i have to connect. Does anybody know how to set it to connect everytime. I have set my phone and paired etc it does it with a lot of phones.

    P.S just modded the Air Box and took the little black sleeve out.

    Cheers in advance
    Andy
    It is the phone that needs to be set to connect automatically! try unpairing the phone then pair the phone again using the password 0000, after it is paired it should give you two options, one of them will be connect phone automatically with out authorization, or word to that effect, select this option and as long as there is power to the car kit the phone will connect!!

  3. #3
    Regular Member amiddleton's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Cheers David i have tried all this ????

  4. #4
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    What phone have you got but as said above auto connect doesn't appear to be on?

  5. #5
    Ex Vec-C Admin Deztroyer's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    WGAF#5
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    have you got a live ignition feed?
    sound like the kits loosing it's memory from what you are saying

    lots of the parrot kits suffer with a similar fate - do a search or look in the ice section theres plenty of info there

    you need to take a feed from the cigarette lighter


    good luck !!

    0-Large smile ......every time it's driven

  6. #6
    Regular Member amiddleton's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Its a Nokia E65, i spoke to the guy who had it previusley and his worked fine. as i thought it could have been to do with the feed to it.

    Andy

  7. #7
    Regular Member dlm71's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Cheshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    What make of phone is it? i.e Nokia etc? might need a software update on the phone itself! or as daft as it may sound try switching the phone off then back on, if you have not already done so!

  8. #8
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    So what have you got in Menu/connectivity/bluetooth/paired devices? & options settings? Is auto conn on?

  9. #9
    Regular Member amiddleton's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Hull
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It sure is m8

  10. #10
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Have you tried another phone?

    Try deleting the list of paried phones in the kit.
    Last edited by steve1975l; 2nd March 2009 at 16:35. Reason: More info

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. nokia n96
    By stuart bigboy in forum General items for sale
    Replies: 1
    Last Post: 4th October 2009, 10:11
  2. nokia n80
    By stuart bigboy in forum General items for sale
    Replies: 8
    Last Post: 9th January 2008, 23:56
  3. Nokia N70
    By R13hard in forum General items for sale
    Replies: 3
    Last Post: 5th March 2007, 15:21
  4. Nokia HS-1C
    By Orka The Porka in forum General items for sale
    Replies: 0
    Last Post: 24th February 2007, 13:48

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •