User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: What plays mp'3

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    North Wales
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default What plays mp'3

    Hi fellas just a quick 1 im thinking of changing my head unit got 2 possibilities
    cd30
    cdr2006
    will they both fit in my pre facelift ??
    will they both play mp3 's

  2. #2
    Full Member spennny's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Blantyre
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    CD30 doesnt, dont know about the other though

  3. #3
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    No, the 2006 doesn't.

    there are varients of the cd30 i think that will, but they are full canbus, not half canbus like the 2006 is.
    Now I need a turbo to keep up!

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    North Wales
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    do you know what mmodels do play mp3's ???

  5. #5
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by craig-k View Post
    do you know what mmodels do play mp3's ???
    Is yours full canbus or half?

    Buttons or scroll wheels on the steering wheel?
    Now I need a turbo to keep up!

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    North Wales
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    on myn i have buttons on my steering wheel ??
    think myn is a 700 ?? but not sure will look in bit

  7. #7
    Regular Member lofty's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    @home
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    my cd70 does.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    North Wales
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    will go look now beer with me 2 mins

  9. #9
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by craig-k View Post
    on myn i have buttons on my steering wheel ??
    think myn is a 700 ?? but not sure will look in bit
    Myn??

    Then I don't think any of the headunits that will fit straight in will play mp3's as its only the canbus (CD70 etc) that will and they are not interchangable. Bets bet is to go aftermarket HU's.


    EDIT|:
    Quote Originally Posted by craig-k View Post
    dont reali want to go aftermarket as i h8 the blanking space etc they have...
    I can't see you have much choice unless you use a fm transmitter or the like but the sound quality is terrible with those.
    Last edited by Big Sig; 20th February 2009 at 11:42.
    Now I need a turbo to keep up!

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    North Wales
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    ooops i was wrong its a cdr2005 vd0 ...
    can you get mp3 multi chagers ??

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. my aux plays out my phone calls
    By antowens in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 4th October 2012, 18:44
  2. My Vectra 150 cdti engine plays the drums ? :S
    By Jimmy89 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 28th May 2012, 14:59

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •