User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: blank 2.2 dti diesel pump wanted ? help

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    bradford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default blank 2.2 dti diesel pump wanted ? help

    i need a blank diesel pump for my 2.2 dti sri

    any one got one or know where i can get one

    i live in bradford west yorkshire

    cheers

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bristol
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Why do you need a blank on. If you get a seconhand one with the same pump number it will fit on you your car with no programing.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    bradford
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    no it wont , it needs to be tech 2 out of other car or you need cars security code trust me !

  4. #4
    Full Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Bristol
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Well I fiited one on my omega 2.2 dti and on a 2.0 dti no need for tec 2. How do you think all non franchise diesel garages change them then. They don't have tech 2. The only way you will get a blank one is to buy brand new an then they are coded to you ecu , there is no such thing as a blank pump . If you change the ecu on the car as long as you have key ecu and transponder from doner car its got to be the same part number ecu you do not need tech 2 .
    Last edited by sb1uk; 22nd February 2009 at 18:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •