User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: HELP! speedo clocks wont work?!

  1. #1
    Regular Member blue estate's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    oh well.. I tried..
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Exclamation HELP! speedo clocks wont work?!

    What did i do wrong?

    Removed the speedo head to check the ribbon to the mileage window on my 07 Vectra as it illuminates when it feels like it!
    Put it all back in the car and now it doesnt operate at all? nothing works? as if its unplugged?!?!

    I checked all relevant fuses i could see in the handbook.... nothing

    Any ideas please!!

  2. #2
    Regular Member kman247's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    milton keynes
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by blue estate View Post
    What did i do wrong?

    Removed the speedo head to check the ribbon to the mileage window on my 07 Vectra as it illuminates when it feels like it!
    Put it all back in the car and now it doesnt operate at all? nothing works? as if its unplugged?!?!

    I checked all relevant fuses i could see in the handbook.... nothing

    Any ideas please!!

    When you plug it back in do you see a few of the leds flash? Can you turn the lights on and the clocks display illuminates?

  3. #3
    Regular Member blue estate's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    oh well.. I tried..
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Some did flash yes, lights on and it doesnt illuminate at all

  4. #4
    Regular Member kman247's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    milton keynes
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Well it doing what i would expect , i would need to look at it to see whats going on , unfortunately i am not about today , made other plans , if you dont sort it by tomorrow , I could meet you by J14 M1 coachway about 1715 tomorrow.

  5. #5
    Regular Member blue estate's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    oh well.. I tried..
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Thanks for the offer, i dont finish work til 6, then have to get home to get the car

    I'll have another mess about... cant make it any worse can i? lol

  6. #6
    Regular Member Robbie69's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Oxfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    This happened to mine, really push the plug in hard and then push black tab over, should sort it, sounds like it's not seated properly! This is exactly what happened to me, I thought I had broken it. Give it another try,

    HTH

    Robbie

  7. #7
    Regular Member blue estate's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    oh well.. I tried..
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Do you think i coud have bent the pins where the plug goes in maybe? Will have another look when the wife gets home with the car.. thanks Robbie

  8. #8
    Regular Member Robbie69's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Oxfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    No mate, you haven't it just needs to be seated well, I promise this is exactly what happened and I thought the same, you should find if you just push it in the lights will flash on, just undo it fully, push in hard and push black tab over, should solve it.

    You MAY have bent something but I doubt it!

    Robbie

  9. #9
    Regular Member kman247's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    milton keynes
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    As Robbie says , you havent bent any pins if the display flashes , really does sound like a seating problem. The offer is still there if for some reason you cant sort it.

  10. #10
    Regular Member blue estate's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    oh well.. I tried..
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    what a tit

    As you predicted i hadnt plugged it in properly! *sigh*

    There was me thinking id upset this marvelous can bus crap!?! lol

    Thanks guys!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. For Sale: Sri Speedo/Clocks
    By Vectra_Wilky in forum Parts for sale
    Replies: 2
    Last Post: 15th December 2012, 18:10
  2. My speedo clocks keep stopin work vectra c help anyone
    By 0114NIGEL0114 in forum Troubleshooting
    Replies: 19
    Last Post: 8th December 2010, 18:55
  3. Speedo Clocks
    By Simo87 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 9th September 2009, 19:57
  4. speedo clocks on a 1.8 ls
    By texaspete1973 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 7th April 2008, 20:45
  5. speedo clocks,will they fit?
    By armoured farmer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 17th November 2005, 21:53

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •