User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Please help me

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Near Warrington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Please help me

    HELLO EVERYBODY PLEASE HELP ME I OWN A 53 PLATE 3.2 GSI WITH 70000 GENIUNE MILES ON THE CLOCK.RIGHT HERE WE GO:THE CAR STARTS FINE AND RUN WELL FROM COLD BUT AFTER SAY 15 MINS OF RUNNING THE ENGINE CUTS OUT DEAD AND WILL NOT RESTART UNTIL ITS COOLED DOWN AND THEN WILL RUN FINE UNTIL IT GETS HOT AGAIN?ANY FEEDBACK OR HELP IS MUCH APPRECIATED....THANKS ALOT BRI..

  2. #2
    Regular Member BlueRob's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Mexico
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The only safe way to go is that you get the fault codes read....that for starters.
    BTW hit CAPS LOCK for us

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Near Warrington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks for your reply my mate its booked in tomorrow for a check up (if i make it that is)

  4. #4
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 V6

    Year : 04

    Mileage : 000

    Default

    Could be a sensor for the tempreture giveing the wrong info" to the ECU.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Near Warrington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    hi do you think this would shut the engine dead?its as though you,ve turned the key off..

  6. #6
    Regular Member big rich's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    birmingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra gsi

    Trim : Full heated leather

    Engine : 3200

    Year : 2004

    Default

    check your thermostat is not locked shut m8

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Near Warrington
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks a lot i,m slowly working through the basics and then i,ll have peice of mind before it goes into an independant specialist tomoorow

  8. #8
    Regular Member poves's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    lancashire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Like ed say's , sounds like coolant temp sensor .
    Or some other sensor .

  9. #9
    Regular Member CDXI_2003_AUS's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Melbourne, Australia
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I would check the fault codes yourself first before payin the dealers alot of money to tell you what you can find out for free!

  10. #10
    Regular Member markd3925's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Eindhoven
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra GTS


    Engine : 3.2 V6

    Year : 2003

    Default

    sounds like a crankshaft sensor fault, could be a temp sensor but would expect that to flood it rather than stop it dead

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •