User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Connects 2 problems

  1. #1
    Regular Member RobW's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Tain - Easter Ross
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Connects 2 problems

    Got the new stereo etc but the steering controls are not working properly.

    The track up & down buttons change the fuel computer, the volume does nothing. On the other side, the top button does nothing and the bottom one switches between the cd/tuner/aux so there is something not quite right.

    Got the ISO's connected, the single jack out from the stereo to the connects2 then into the loom. There was no other way of doing it so should I assume the stereo is not 100% compatible?


    Sony MEX-BT2600 BTW

  2. #2
    Regular Member paul wingnut's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vectra sri 150


    Engine : 1900 cdti 150

    Year : 2008

    Default

    hi rob did you get your issue fixed with the steering controls I am having same problem now

  3. #3
    Regular Member ThatAudioBloke's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Newcastle, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : CDTI 150

    Year : 2006

    Mileage : 103000

    Default

    Try disconnecting the box for 30 seconds and reconnect it. I remember years ago I had a few customers come back with very similar problems and a box reboot seemed to work on those.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What is this plastic hose that connects to top of CD70?
    By Envy in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 11
    Last Post: 5th June 2012, 11:22
  2. z18xer vvti, problems, problems
    By gstore in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 15
    Last Post: 20th April 2012, 13:33
  3. crusie control problems, anyone had similar problems?
    By rozzer2006 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 2nd October 2011, 21:20
  4. Facebook connects the world
    By gibbon7000 in forum The 'Off Topic' room
    Replies: 8
    Last Post: 16th December 2010, 18:55
  5. connects 2 IPLUGRDS-N
    By Braggy in forum ICE Gallery
    Replies: 0
    Last Post: 20th August 2007, 23:07

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •