User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: GID Screen

  1. #1
    Regular Member n_hudson's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Northampton, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default GID Screen

    If... and I say IF... my CID is fitted and working on Tuesday, I might be getting rid of my current GID screen. It has the single grey connector at the back and came with my NCDC 2013 Navi - please see attached photos.

    The screen will complety unpaired from my car, as I'll be getting the CID paired and software updated when fitted.

    I'm just pondering if its worth getting rid of if the CID works or keeping it as a spare.

  2. #2
    Regular Member glenboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sunny Dartmoor
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    About 25-30 quid,can i have ist dibs???

  3. #3
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    70 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    they go for stupid money on eBay best to offer some one on here at a reasonable price if you can

  4. #4
    Regular Member n_hudson's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Northampton, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by bigmac View Post
    they go for stupid money on eBay best to offer some one on here at a reasonable price if you can
    When you say "Stupid Money" do you mean 0.99p or 999.99p? LOL

  5. #5
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    70 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    They go for £50 + i know there expensive from vauxhall but there's no way i would pay that sort of money, plus most are just taken out of the cars which makes them useless unless they have been unpaired

  6. #6
    Regular Member lee's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    northwest
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    what is the screen like when its not in the menu ie when its showing date ,time,range etc.
    could you put a pic up please .
    and can i have 2nd dibs after glenboy please

    lee

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    how much was your cid? where did you get it from? This list oof things to do on my car is getting longer and longer!!

  8. #8
    Moderator & Events Assistant paulhb's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wondering lonely as a cloud
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : M5

    Trim : Nothing needs adding

    Engine : 5.0 V10

    Year : 07

    Mileage : 37000

    Default

    I didn't think the NCDC2013 needed Tech 2ing as it is radio coded and that goes for the display as well it is my understanding that they are plug and prey unless you have full Canbus and the CDC30,40 or 70.

  9. #9
    Regular Member n_hudson's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Northampton, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by paulhb View Post
    I didn't think the NCDC2013 needed Tech 2ing as it is radio coded and that goes for the display as well it is my understanding that they are plug and prey unless you have full Canbus and the CDC30,40 or 70.
    Thats basically right, but my stereo needs updates in order to use the CID fully. It also needs to be paired to the stereo at the same time as it isnt paired to anything at present. The NCDC uses the cars Car Pass and is paired to the stereo and car, not tech2'd I believe. But I do need the CID tech2'd to my car for the software.

  10. #10
    Regular Member lee's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    northwest
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    just an after thought would this pair up with a cd30 mp3 full canbus

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. For Sale: CID Screen. (Colour Screen)
    By jodiexii in forum Parts for sale
    Replies: 10
    Last Post: 6th May 2013, 19:22
  2. Half screen to full screen,
    By SlowCoach in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 14th May 2012, 01:13
  3. GID Screen
    By cossie in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 16th March 2012, 23:24
  4. new screen now screen wiper problem
    By kenno31 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 4
    Last Post: 18th February 2012, 12:34

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •