User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Really Slow Wipers

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Ash Vale
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Really Slow Wipers

    Hi All

    Wonder if somebody could help with a problem I have had over the last few days.

    I had my wipers on and all of a sudden they dramatically slow down and have a few times stopped. I have read a few things on here regarding linkages but my problem sounds a little different. Any Ideas ?

  2. #2
    Regular Member sdemps's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Mine did this............. shortly before the alternator packed up!!!!

    Could be the wiper motor though, the linkages usually break!

  3. #3
    Regular Member n_hudson's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Northampton, UK
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by sdemps View Post
    Mine did this............. shortly before the alternator packed up!!!!

    Could be the wiper motor though, the linkages usually break!
    Funny you mentioned that... when I went to the VX parts centre yesterday, the first thing the guy said to me was.... "Front or rear" LOL.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Ash Vale
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    My car is a 1.8 SRI 07 Plate with approx 26,000 miles. Surely should not be having any problems with alternators and wiper motors??

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Ash Vale
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Just a bit more info, rear wiper etc fine and lights heaters etc.

    Front wipers have been abit noisey lately, dont know if that would point towards wiper motor?

  6. #6
    Regular Member ccsnet's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    The local dealers if driving my old Vectra
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Motor.... all to common at the moment.

    Terran

  7. #7
    Regular Member badback's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Runcorn
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    My alternator give up the ghost after 35.000 miles. common fault i believe.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Ash Vale
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Thanks

    Hopefully the motor then, Is this an easy part to fit yourself does anybody know?

    Cheers

    Mark

  9. #9
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yep, it's an easy enough job to fit the motor - if that's what it is. Just involves removing the wipers, wind deflector/scuttle panel and the linkage

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Ash Vale
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have read some things on the next and sounds like the motor as the fast speed still works fine.

    Do you think this would be fixed free under warranty by VX ?

    If not is there a how 2- I had a quick look but cant find one

    Cheers

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wipers stupidly slow / struggling
    By Kev_G in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 24
    Last Post: 13th August 2011, 17:10
  2. front wipers not working on slow or intermittent
    By aconway in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 6th August 2011, 14:13
  3. 07 plate vectra wipers slow!!!!!!!!!!!!!!
    By mitch in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 15th August 2008, 17:44
  4. Slow front wipers
    By vectragsi3.2 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 12th March 2008, 10:12
  5. Wipers on a go slow
    By Neil in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 9
    Last Post: 24th April 2007, 12:35

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •