User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Radio problem after install of parrot kit.

  1. #1
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default Radio problem after install of parrot kit.

    Hi Guys

    just bought a parrot ck3100 (from bigmac) it works as it should..

    ive got all the wires connected, and also have bought a sot led (the correct)

    when ignition is off no problem everything is off.. (just as it should) (radio works if button pressed)

    when ignition is ON the parrot works... but the radio dosnt.. it just flickers (turns off and on all the time).

    what to do? please help

    (glad i havnt put the dash back together yet.. it will be a pain to get all the wires in there again...)

    Cheers

    Ken

  2. #2
    Admin & Membership Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Are you sure the wires for the sot lead are correct ? i'm sure i read a post on here about some one buying a lead and the wires were in the wrong slots
    Will have a look

  3. #3
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    bought the sot lead you told me to

  4. #4
    Admin & Membership Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Quote Originally Posted by kenp View Post
    bought the sot lead you told me to
    Might be the right SOT LEAD mate but the wires maybe messed up what stereo you got again CDR2005 ?

  5. #5
    Regular Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    yes its the CDR2005

    its no good setteing the red/yellow wire straigt (is crossed as it should be..) thats why its strange... maby i should try with out the sot lead.. and go straigt to sterio.

  6. #6
    Admin & Membership Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Sounds like there's not enough power to run both maybe running a live from the cig lighter like in the how to

  7. #7
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I fitted one on Saturday on a different marque but I always check the top of the radio as there is normally a pin out there.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Chester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I had mine fitted by Halfords as part of the purchase price. It's fitted with the CDC30 Headunit but I seem to remember they took the power from the heater fan control. Don't know if this might help with your problem.

  9. #9
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 137000

    Default

    I didnt even use a SOT lead for my parrot and CDR2005, just cut the ISO block to make it a double and a single, the parrot loom just fits straight into it then with just swapping the yellow and red over.

  10. #10
    Admin & Membership Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    or try

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Parrot install
    By BigWilko in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 25th February 2013, 20:43
  2. My Parrot mki9200 install
    By Niall83 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 8th December 2011, 19:11
  3. show me your Parrot install please
    By Big Knox in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 26th November 2010, 10:49
  4. Help required after Parrot install.
    By afcajax73 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 13th October 2010, 08:45
  5. Parrot 9200 Install Help
    By mickyd98 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 27
    Last Post: 18th October 2009, 09:22

Visitors found this page by searching for:

vectra c fan inop after parrot kit fitted

can i put sot leads into vauxhall insignia sri 2009

opel signum probleme radio mit parrot

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •