User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: vectra c cruise control fault

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Leeds, UK
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default vectra c cruise control fault

    Hi all,

    I am having some trouble with my Cruise Control on a 54 Vectra CDTI SRI. I have replaced the clutch pedal spring and the indicator stalk (Both brand new parts) but it is still intermittent. This morning driving to work it engaged for 5 mins then just disengaged. When i tried to use it again it kept switching off straight away.

    On my way home from work it stayed on for the entire journey.

    I have tried pressing the clutch and brake pedals to see if the switches are set too close but you have to depress the pedals to switch it off.

    Does anyone have any ideas of what it may be or what i can check? Or where i could take it to be checked / diagnosed?

    Thanks

  2. #2
    Regular Member CDTi-SRi-Matt's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Nottingham
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Hmmm i have the same sort of problem, except mine only comes on when it feels like it, sometime it will come on when i press the button and sometimes it wont

  3. #3
    Regular Member m8internet's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Cumbernauld, Scotland
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I had this when I first had my Vectra, along with the indicators giving odd results
    The problem then went away for about 12 months
    The CIM module finally failed at the beginning of this month, the cruise control just would not work and the indicators wouldn't switch off once pressed!
    New CIM module last week and all are working perfectly now

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cruise control fault, new stalk fix problem?
    By taffy bhoy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 12
    Last Post: 21st July 2013, 11:16
  2. Cruise Control Fault.
    By pattz123 in forum Bodywork & Interior
    Replies: 4
    Last Post: 7th February 2011, 00:24
  3. cruise control fault
    By alexgrfc in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 5th December 2008, 09:11
  4. Cruise control fault?
    By jamesr in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 29
    Last Post: 10th May 2008, 11:00
  5. Can I add Cruise Control to my Vectra?
    By jesusdima in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 19
    Last Post: 28th November 2006, 18:32

Visitors found this page by searching for:

vectra c cruise control problem

vectra c cruise control fault

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •