User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Double Din trim

  1. #1
    Regular Member Stringlabel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Limavady Northern Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Double Din trim

    I only found this out the other day from local ICE dealer. I recently purchased the gorgeous JVC KW-AVX810 for my Siggers, problem was the metal surround was too big, ICE man said vauxhall (Although supposed to be Double Din fitting) actually arn't. the unit is now fitted and looking lovely gorgeous with the vauxhall backing surround, the problem is, the JVC trim that came with the unit doesn't fit as its slightly too big.
    Anyone know if you can get a slightly smaller trim for around the unit?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    playing with spanners
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Stringlabel View Post
    I only found this out the other day from local ICE dealer. I recently purchased the gorgeous JVC KW-AVX810 for my Siggers, problem was the metal surround was too big, ICE man said vauxhall (Although supposed to be Double Din fitting) actually arn't. the unit is now fitted and looking lovely gorgeous with the vauxhall backing surround, the problem is, the JVC trim that came with the unit doesn't fit as its slightly too big.
    Anyone know if you can get a slightly smaller trim for around the unit?

    i have the same problem

  3. #3
    Regular Member vectragsi3.2's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cheshire/staffordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    there is a facia kit for the vectra for double dins i have one and its the same colour as the trim and it comes with another cage that fits in the hole. i got mine from www.caraudiosecurity.com and it was £40

  4. #4
    Regular Member vectragsi3.2's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cheshire/staffordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats






  5. #5
    Regular Member ANDY W's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    WINSFORD
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by vectragsi3.2 View Post
    That looks like its factory fitted . Cool job

  6. #6
    Regular Member Stringlabel's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Limavady Northern Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Damn that looks sweet, mine doesnt sit in as nice and flush as that

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    playing with spanners
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by vectragsi3.2 View Post

    thats the same one as mine , but when the screen opens up it knocks the surround out , does yours not do it ??

  8. #8
    Regular Member vectragsi3.2's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cheshire/staffordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by bigron1988 View Post
    thats the same one as mine , but when the screen opens up it knocks the surround out , does yours not do it ??

    it catches slightly but it has never come out

  9. #9
    Regular Member ccsnet's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    The local dealers if driving my old Vectra
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The connects2 kit is the best.... I had a thread on it ages ago if you have a look around.

    Terran

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Got the double din in at last!
    By Maddog1974 in forum ICE Gallery
    Replies: 15
    Last Post: 8th April 2011, 08:59
  2. Help with double din - Again!!!
    By Dazzy2006 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 30th May 2010, 21:34
  3. Double KO
    By bigboynigs in forum Comedy & Humour
    Replies: 3
    Last Post: 1st December 2008, 14:37

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •