User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Engine Died

  1. #1
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Engine Died

    Ok so im going round a roundabout.. about 20-25 mph.. i then go from 2nd to 3rd... and go to put my foot down on the gas.. when nothing....

    I look down at the dash and my Revs are at zero... But no warning lights..

    The engine has just cut out for no reason...

    I pull over to the side of the road.. and restart the engine.... starts normally and has now run home complety normally too...

    The car was cold (the temp gauge had not moved off the bottom yet)

    Anyone got any idea what happened..

  2. #2
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    when the vectras stall are the same as every other car.... ie the red engine lights etc come up on the dash etc etc... or do they give no visual indication?

  3. #3
    Regular Member Stuarty's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Aberdeenshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yep all the red lights come on sounds like you maybe had a total power loss try checking your battery terminals make sure they are not loose may be that?

  4. #4
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by Stuarty View Post
    Yep all the red lights come on sounds like you maybe had a total power loss try checking your battery terminals make sure they are not loose may be that?
    i dont think it was elecrtical as the light, fans and radio stayed on and did nothing strange...

    a block in the fuel pipe maybe??

  5. #5
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    does anyone think it could have anything to do with the fuel pump etc?

  6. #6
    Regular Member Jackvectra18's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Winchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i had this recently, i took my car into the stealers (god i love warranty) and they said it was something to do with the brake pedal position sensor, i have no idea how the 2 are linked but ever since they have erased the codes mine has been fine, it done exactly the same as yours but i was going down the motorway (change of underwear when i got home)

  7. #7
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    when its in the stealers on thurs i will get them to tech 2 it to check it out etc.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. engine has just died please help
    By reeseandellie in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 6th August 2012, 12:47
  2. Engine and clocks died
    By big gra in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 10
    Last Post: 21st January 2012, 18:44
  3. vectra 120 cdti engine died suddenly
    By donniecdti in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 20th March 2010, 10:31
  4. engine died wont start anymore
    By PeteRs in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 15
    Last Post: 19th July 2008, 17:55
  5. Engine died and won't start!
    By Snoddy in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 8
    Last Post: 6th January 2008, 18:10

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •