User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: car imobaliser lights on :(

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Ashford, Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default car imobaliser lights on :(

    I have imobaliser light and engine light on car dosent even try to start after removeing air filter and putting it back. to clean it out
    does anyone have any idea?

    car is stuck in the middle of no were 2002 model new shape.

  2. #2
    Regular Member big rich's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    birmingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra gsi

    Trim : Full heated leather

    Engine : 3200

    Year : 2004

    Default

    Quote Originally Posted by ectraz View Post
    car is stuck in the middle of no were
    first thing i would do is get the car home m8 tbh

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Try to disconnect battery for 30 minutes or so (if you have tools to do it in situ), just to reset everything. Make sure the connection/s on the air filter or in the near vicinity have not been distrubed/disconnected.

  4. #4
    Vectra-C Obsessed Poster Drinky's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    on your momma !!!!!!!!!
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Why were you cleaning your air filter out in the middle of nowhere ????!!!!!?????

    Back in a V6 !!!!!!!!!!!! And lovin it !!!

  5. #5
    Forum Moderator soulman's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    VOTING UKIP IN AVELEY
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall

    Trim : Astra Twin Top

    Engine : 1.9cdti

    Year : 07

    Default

    Quote Originally Posted by Drinky View Post
    Why were you cleaning your air filter out in the middle of nowhere ????!!!!!?????
    just seen this member had posted in the help section by mistake ...he also states he kept getting limp mode and engine over revving ....maybe someone told him from elsewhere to ck the pollen filter

  6. #6
    Ex Vec-C Admin & Founder GARY3306's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ashington, Northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Did you unplug the MAF meter? If so, check you've put the plug back on.
    [SIGPIC]VX<font color=Red>R</font> with added Courtenay <img src=https://www.vectra-c.com/forum/images/smilies/biggrin.png border=0 alt= title=Big Grin class=inlineimg />

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Ashford, Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i did not unplug maf meter but would this cause the imobaliser to not disable?
    this is the problem i have the imobaliser

  8. #8
    Ex Vec-C Admin & Founder GARY3306's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ashington, Northumberland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by ectraz View Post
    i did not unplug maf meter but would this cause the imobaliser to not disable?
    this is the problem i have the imobaliser
    Oh right, immobiliser fault. No the MAF sensor wouldn't cause that. Could be a number of things mate. You need tech 2
    [SIGPIC]VX<font color=Red>R</font> with added Courtenay <img src=https://www.vectra-c.com/forum/images/smilies/biggrin.png border=0 alt= title=Big Grin class=inlineimg />

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Brighter Lights for side lights, Vectra SRI150
    By 150_SRI in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 14
    Last Post: 13th July 2011, 23:50
  2. Replies: 2
    Last Post: 31st March 2010, 13:30
  3. Philips bluevision h7 head lights & side lights brand new
    By davidlewis24 in forum Parts for sale
    Replies: 2
    Last Post: 19th March 2009, 22:42
  4. Dark lights and Rear Lexus lights finally fitted
    By Leviathan in forum Styling
    Replies: 32
    Last Post: 29th February 2008, 22:35

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •