User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Bulb waring light but lights work?

  1. #1
    Regular Member Craig1985's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    harwich essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Bulb waring light but lights work?

    my friend has a 03 sri 2.2dti vecy. He gets a bulb waring light up telling him that his fog light is out but its not? any ideas on a fix for this?

  2. #2
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    try re-fitting it and cleaning the connective bits on the bulb and holder.
    i had the same on and off all the while untill i gave it a clean

  3. #3
    Regular Member Craig1985's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    harwich essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ok ill give it a look.
    Thanks

  4. #4
    Regular Member mhvcbv's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    cambs
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    no problem m8
    worth doing the cheap way first.
    before changing bulbs

  5. #5
    Regular Member Robbie69's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I had the same, altough the bulb worked it wasn't seated properly, gave it a good wiggle and it solved it! It's just a case of doing each one till it's sorted.

  6. #6
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 V6

    Year : 04

    Mileage : 000

    Default

    Had a similar problem with mine it said right side light not working. It was working. But did pack up a few days later.

  7. #7
    Regular Member Craig1985's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    harwich essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by ed taylor View Post
    Had a similar problem with mine it said right side light not working. It was working. But did pack up a few days later.
    It is the right side lol.

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Had the same problem, it was the filament on 1 bulb that was making and breaking. I ended up taking each bulb out in trun, checking with an ohmeter then giving it a shake and checked on the meter again until I found the suspect bulb. Replaced it and never had a problem since, circa 2 years ago.

  9. #9
    Regular Member Craig1985's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    harwich essex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by wickedwillie View Post
    Had the same problem, it was the filament on 1 bulb that was making and breaking. I ended up taking each bulb out in trun, checking with an ohmeter then giving it a shake and checked on the meter again until I found the suspect bulb. Replaced it and never had a problem since, circa 2 years ago.
    So did you replaced the offending bulb or after giveing it a shake it somehow worked again after? Its just all the lights work ok just get a warning up?

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    No I replaced the offending bulb. It was obviously making and breaking contact as the car was moving and causing the warning message up when it was breaking contact but when I checked the bulbs initially, they were all ok. The warning message did come and go though with the making and breaking of contact during the journey. It was about the 3rd bulb down if I remember correctly on the passenger rear side.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Bulb Replacement Light On When Lights Are OFF!
    By adam2628 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 29th March 2012, 14:16
  2. AFL light owners - kerb light bulb upgrade?
    By MCD in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 11
    Last Post: 29th December 2010, 23:09
  3. Can I Replace Fog light Bulb for a 100 watt Bulb
    By m300raj in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 14
    Last Post: 17th January 2010, 19:33
  4. Bulb Replacement light on when lights off?? Help!!
    By Ryanrichards in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 10
    Last Post: 17th February 2009, 11:20
  5. Speed Camera waring on the CD70
    By markm in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 20th July 2007, 09:46

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •