User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Help me please!

  1. #1
    Regular Member H0885's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    birmingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Question Help me please!

    My car went into limp home mode last night and refuses to come out of it.
    After putting it on a diagnostic computer the following code came up.
    Exhaust Gas Recirculation Flow Malfunction P0400
    What does it mean and how do I get it repaired?
    He's mentioned a new cat, does this sound realistic or is it soething simple?

  2. #2
    Regular Member macdad's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    East Midlands
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    ??Egr valve.

  3. #3
    Admin & Merchandise Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Quote Originally Posted by macdad View Post
    ??Egr valve.
    Yep i would check the plug on the egr valve and make sure its on there securely if it is then i would maybe give it a clean see the how to section

  4. #4
    Regular Member H0885's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    birmingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cleaned and secured still no joy....?
    The EGR was full of black crud, cleaned it and made sure it was on properly.
    Would you recommend a trip to VX for a fix?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •