User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Wipers up the left

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N.Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Wipers up the left

    went to car on sunday 2007 Vec 1.9 CDTi Sri, turned on wipers, thought now thats a bit slow, got even slower, juddered, now they only work on 3 rd setting ie very fast and nothing else, phoned the stealers as cars under warrenty so its going in on thursday to be sorted (also passenger side fog light is always misted up and aux power socket aint worked since i bought car) and for a service, 2 years old so its 2nd service 14000 miles. Now w8 for it £145, 145 quid WAT!!!!, i asked her what it entales, oil change we check brakes suspention tyres etc ( i ask u how on earth does it cost that much), wat type of oil do u use i asked her, Semi synthetic 10w40w, erm thats the wrong oil for that car i said its meant to be 10w30w. Any ideas on wats up with the wipers? what is meant to be included in the cars 2nd service? and what is the proper oil for my car? (rant over)

  2. #2
    Regular Member cpt slow's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    In a house
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    On the very fast setting , do they actually move as before ie. very fast ?

  3. #3
    On a Sabbatical
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Plymouth
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    some sort of restiance is what im thinking.....

    If they move slower than normal on the fast setting then it could be that....

    If they move the same speed maybe something is wrong with the switches and connections etc.

  4. #4
    Regular Member Bloicy 3.2 V6 GSI's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Aberdeen
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    My mate had the exact same problem and symtoms on his 2007 2.0T, as it was under warranty he put it into the dealers and it turned out to be the wiper motor.

  5. #5
    Regular Member mic's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Mine had a similar problem a while ago, started off with the wipers not working for a short time on very cold mornings and then went like yours not working unless on very fast. It was the wiper motor that had packed up, got it replaced under warranty.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Belfast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Should be 5W30 long-life fully synthetic oil.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    N.Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    thnx for the answers

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 26th July 2012, 19:33
  2. Sometimes Its best left alone...
    By mat_splat in forum Detailing and Car Care Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 30th May 2012, 22:12
  3. How many left?
    By achapman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 0
    Last Post: 1st August 2011, 11:18
  4. No cat left.
    By ed taylor in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 8th December 2007, 17:46

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •