User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 10 of 10

Thread: vectra c 50w HIDS problems

  1. #1
    Regular Member Morephun's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    everywhere
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vec c

    Trim : sri

    Engine : 150 cdti

    Year : 55

    Mileage : 108000

    Default vectra c 50w HIDS problems

    has anyone got these installed?do they work ok? they are from hids direct
    http://cgi.ebay.co.uk/Vectra-C-50w-H...QQcmdZViewItem

    just asking cos mine flash from one side to the other every couple of seconds for 40 secs or so after i switch them off and lock the car ,then they are ok... I get no error on the dash.
    or who is expecting/have got these just to let me know how they are..the guy from hids direct wants me to send him the 50w ballasts and he will send me some 35w ballasts to try out...i thought it would be the resistor pack giving me problems?thanks guys

  2. #2
    Regular Member sdemps's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I have this kit fitted to my 54 Sri CDTi. No problems at all. Yours might be playing up with the pulse signal the lighting system uses. I'd try using a relay straight from the battery to try and fix your problem first. Worth a try for not much expense.

  3. #3
    Regular Member Robbie69's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    As you know, I am waiting, waiting, still waiting for mine.

  4. #4
    Regular Member Morephun's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    everywhere
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : vec c

    Trim : sri

    Engine : 150 cdti

    Year : 55

    Mileage : 108000

    Default

    Quote Originally Posted by sdemps View Post
    I have this kit fitted to my 54 Sri CDTi. No problems at all. Yours might be playing up with the pulse signal the lighting system uses. I'd try using a relay straight from the battery to try and fix your problem first. Worth a try for not much expense.
    more info plz thanks...dont wanna get rid of the lights I can see now and grew outta discos a long time ago lol

  5. #5
    Regular Member Robbie69's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I think I could live with a 40 sec pulse if they do the job! Must be a simple fix.

  6. #6
    Regular Member sdemps's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Are you good with wiring? Take a feed from the battery to the relay, earth where suits, run the power that goes to the light to the relay instead and then finally run the power from the relay to the HID ballasts. Sounds complicated but it should be fairly straight forward. This will ensure you get a constant good voltage to the lights. You'll still need to run the warning cancellers to avoid OBC errors but i'd worry about that after getting the lights working correctly.

  7. #7
    Regular Member sdemps's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    When you suspect the resistors have you tried running them without them to test?

  8. #8
    Regular Member Bethan39's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    South Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    How much better are the hid lights if you don't mind me asking?

  9. #9
    Regular Member sdemps's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Night and day quite literally. You've seen the very bright lights on BMW's and Mercede's etc? Thats HID's.

  10. #10
    Regular Member G.T.S's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Helsinki
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Do the TECH 2 chek to them and then they will work!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 5 problems with our new Vectra C
    By Rod C in forum Bodywork & Interior
    Replies: 65
    Last Post: 8th March 2013, 22:51
  2. Vectra 1.9 cdti 150 56 plate Hids
    By tweedy79 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 10th February 2013, 20:49
  3. few problems on my vectra
    By abz123 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 12th October 2012, 11:39
  4. this is what the problems were on my vectra what do u think
    By raymond1711 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 18th April 2008, 13:46
  5. problems with hids 4 u ultimate kit
    By mike houston in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 11th March 2008, 13:27

Visitors found this page by searching for:

morephun vectra c.com

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •