User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: 2.2 dti starting

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default 2.2 dti starting

    When I start the car mainly from cold it sounds like a tank and sounds like it has been stood still for a week, im not sure when the glow plugs have been changed, they're not like spark plugs that need changing every service are they?

    Im wondering if its the vectras favourite of it being the spill pipes, I just hope not the injector seals

    It does start after a few seconds but its another annoying thing

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    any ideas anyone?

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Belfast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It's normal, it's cold, it's a diesel.

  4. #4
    Regular Member david.aka.judas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Suffolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by _ZS_ View Post
    It's normal, it's cold, it's a diesel.
    and a vectra........

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Belfast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Try starting a Duratorq in this weather...

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I just threw in some wynns injector cleaner, I've had a few things go wrong on the car and forgive me if I get a little paranoid over what is probably the smallest thing

  7. #7
    Regular Member david.aka.judas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Suffolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by fattony View Post
    I just threw in some wynns injector cleaner, I've had a few things go wrong on the car and forgive me if I get a little paranoid over what is probably the smallest thing
    m8 - we've all been there - so we fully understand - did the cleaner help or is it too early to tell?

  8. #8
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    its only just gone in so probably wont know until end of week as I only drive it at the weekends, wife thinks Im paranoid but I always say when we spend thousands of punds on a car we want it to run right. It does kick out a load of grey smoke when it struggles to start in the cold, hopefully the injector cleaner helps.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Not Starting
    By mungo1985 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 11th September 2012, 21:52
  2. Not starting..... Possible Starting Motor
    By portreathbeach in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 6
    Last Post: 25th August 2012, 11:30
  3. bad starting
    By reg in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 5
    Last Post: 20th April 2011, 09:01
  4. EML flashing when starting but not starting (Vec-B)!
    By Vaux-Man-G in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 29th July 2009, 15:51

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •