User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 46

Thread: went to look at a cdti 150 today........

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    St Neots
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default went to look at a cdti 150 today........

    Went to see a cdti 150 today at a garage that would only start if jumped. it would then run for 30 secs to a minute then die. They say its the alternator causing the problem. Does this sound about right.

    Obviously they will fix the car before i commit to anything but just wanted to see if there is anything else i should be looking for?

    tom

  2. #2
    Regular Member Lump's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    coventry
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i would get them to replace the battery at the same time

  3. #3
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    What garage?

  4. #4
    Regular Member markd3925's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Eindhoven
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra GTS


    Engine : 3.2 V6

    Year : 2003

    Default

    sounds about right

  5. #5
    Regular Member Hs2300's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    yorkshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Could be just the battery If its that low of charge, when the slave batteries are disconnected the vehicles battery hasnt enough charge in it to excite the alternator to give any output. easy fixed but not at your cost if your buying Good luck

  6. #6
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by steve1975l View Post
    What garage?
    AC?

  7. #7
    Full Member neverlandandy's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    lanark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia Elite Nav

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2012

    Mileage : 9k

    Default

    run away mate plenty of other cars out there

  8. #8
    Regular Member big rich's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    birmingham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra gsi

    Trim : Full heated leather

    Engine : 3200

    Year : 2004

    Default

    forget it m8 look for one without problems tbh

  9. #9
    Regular Member AndrewTi's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Guttedsville
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Leave it, like the others have said, there's loads around.

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    St Neots
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i've been looking for about a week now and i cant seem to find any. I've asked the garage to call me when the alternator has been replaced so i can go and test. They already have a new battery ready to go on.

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Picked up my vectra Sri cdti today
    By durham4416 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 8th January 2011, 20:35
  2. Guys - CDTi not starting today!!!!
    By Last Turkey in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 15
    Last Post: 7th December 2009, 12:37
  3. CDTi 150 had a trip to Vx today.....
    By Vaux-Man-G in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 10
    Last Post: 29th October 2009, 09:22
  4. Had Manifold Changed Today (1.9 CDTi)
    By denzo in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 26th September 2008, 22:03
  5. Drove an Astra 1.9 Cdti Today 57 Plate 120 ?
    By DeanF in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 5th June 2008, 17:45

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •