User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: HID kit install.. help

  1. #1
    Regular Member Steven T Davies-Moss's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    shropshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default HID kit install.. help

    just went to install my HIDs and one side worked fine but the other side did not.. so i swapped the bulbs and 'POP'... its blowing the bulbs

    any ideas whats wrong.. i wired them both up the same way... its plug and go how hard can it be

    .................................................. .................................................. .................................................. .................

    I found the problem but not the answer .... the bit where the warning cancellor connects to the Ballast can connect either way round... the clip can fit over the big OR the little notch on the ballast and the book does not say which way round it goes

    had any1 got an idea ?
    Last edited by Steven T Davies-Moss; 21st December 2008 at 15:47.

  2. #2
    Regular Member bobby-tupper's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    LEEDS, W.YORKS
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    did u use a power probe to check which was the live? there are 3 wires in the multi plug on the vectra loom which goes to the standard old h7 bulb.

  3. #3
    Regular Member Steven T Davies-Moss's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    shropshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by bobby-tupper View Post
    did u use a power probe to check which was the live? there are 3 wires in the multi plug on the vectra loom which goes to the standard old h7 bulb.
    Will do that next time i have a go... gee im f daft.. havin 1 of them days

  4. #4
    Regular Member n_hudson's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Northampton, UK
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    I managed to get my wiring the wrong way round on one side a couple of times before they worked... Although, they never popped the bulbs. (The instructions were... a picture with no text...)

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Reading
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Ballast fittings

    From memory, the power plug on the ballast has a notch thingy on both sides, one is square, one has a slanted edge, the clip on the plug needs to go over the slanted one.
    Cheers

    Mark

  6. #6
    Regular Member Green Growler's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Hertfordshire
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    StatsVehicle Info
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default

    Quote Originally Posted by 137mph View Post
    From memory, the power plug on the ballast has a notch thingy on both sides, one is square, one has a slanted edge, the clip on the plug needs to go over the slanted one.
    Cheers

    Mark
    What he just said.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. new install in the vec
    By bensterzback in forum Quick Photo Album
    Replies: 17
    Last Post: 18th October 2010, 21:10
  2. What do I need for an install?
    By JamieD27 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 2nd October 2010, 07:05
  3. SAT-NAV what do i need to install??
    By Turbomanrony in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 8
    Last Post: 27th September 2010, 10:50
  4. My install!
    By smiley-sri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 13th December 2009, 22:44
  5. My little ICE install
    By bensterzback in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 29th January 2009, 20:08

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •