User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2

Thread: Steering Control issue on Aftermarket HU

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Steering Control issue on Aftermarket HU

    I have recently fitted a Kenwood HU, with Ipod Control.

    I also got the steering wheel remote adaptor (Autoleads).

    Installed and working fine, except on very cold mornings.

    Until the car warms up, the steering wheel controls do not control the stereo. Trip computer works fine as ever.

    I am pretty sure it is just the cold in the steering wheel controls adaptor, but wanted to know if anybody else had similar issues.

  2. #2
    Full Member spennny's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Blantyre
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Will tell you monday when i fit mine

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. aftermarket headunit and steering controls
    By nambiker in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 28th November 2011, 11:17
  2. aftermarket stereo, steering wheel lead
    By taffy bhoy in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 17th July 2011, 22:21
  3. aftermarket steering wheel
    By linley85 in forum Styling
    Replies: 4
    Last Post: 29th November 2008, 14:10
  4. Steering controls working with aftermarket unit
    By Karl in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 19th August 2007, 22:35
  5. Cruise control problems with aftermarket HU??
    By Steven in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 14
    Last Post: 1st November 2006, 20:30

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •