User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: Range display cd70 mono

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Range display cd70 mono

    Re posted here as i posted it on the wrong section earlier.

    Hello guys, i have just picked up a 54 plate cdti SRI NAV 150.
    It has a cd70 NAVI and when i press the BC button i get the BC1 and BC2 which shows number of mile travelled, average speed, gallons used and average consumption.
    My question is, can it show the number of miles left in the tank (Range)?
    Its the Monochrome display and i only have audio and navi tabs on the main display.

    Any help will be gratefully received.

    First impressions are that the car is fantastic and i love the power.

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    If you scroll back up to the main menu, then this will show it. Or turn the large centre knob on the CD70 which switches between radio / navigation / and fuel comp. Also it will be displayed when the stereo is off. Not that accurate IMHO though.

  3. #3
    Regular Member Penfold101's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Combination of Preston and Oxfordshire...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Should be there mate, I thought they all had it...

    On the colour systems it's on the main menus at the top, along with the audio and the navi...

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I still cannot find it.
    When i scroll to main menu, the audio channel, temp and time are displayed, when i go nav, the nav details are shown, i do not have a car icon tab displayed so i can only scroll between audio and nav.
    From what i understand, the range should be displayed when i press main, either with or without the radio on?

    Could it have been disabled?

    Sorry if i am being thick.

  5. #5
    Regular Member Penfold101's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Combination of Preston and Oxfordshire...
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If it's not there mate it's not there - only thing I can think of is to have a flick through the manual...

  6. #6
    Regular Member sig63's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Belgium
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Opel Insignia

    Trim : Cosmo

    Engine : 2.0 CDTI

    Year : 2011

    Default

    Quote Originally Posted by TonyVectra View Post
    I still cannot find it.
    When i scroll to main menu, the audio channel, temp and time are displayed, when i go nav, the nav details are shown, i do not have a car icon tab displayed so i can only scroll between audio and nav.
    From what i understand, the range should be displayed when i press main, either with or without the radio on?
    I understand you're missing the tab with the car.
    I wonder if the car came without BC and that it was enabled later on. Anyway you will need to have it reprogrammed with Tech2.

    What happens when you choose 'back' while in BC?

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    If I go back from the BC I get back to the main screen displaying the audio tab and nav tab.
    Looks like I may take it to the dealer and ask them to check it out.
    Thanks for all your help.

  8. #8
    Regular Member neilshaw1980's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    coventry
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Its the same on my dads cd70 nav (although his is the colour screen) He had his BC enabled via tech2 as it did'nt have it BC from factory. He has got everything apart from the range. He managed to find it in the diagnostic mode, but its in litres/kilometre.

    He has just ordered one of these that plugs into the OBD port

    http://www.dashdaq.com/

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. vectra c info display fuel range reading kms
    By RyanNI in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 3
    Last Post: 2nd November 2012, 18:45
  2. Range display stays at 0 miles
    By MarkP in forum Bodywork & Interior
    Replies: 7
    Last Post: 25th February 2011, 13:54
  3. CD70 Display
    By floppus in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 4th May 2010, 01:46
  4. Range display
    By VecHammer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 23
    Last Post: 7th June 2009, 22:31
  5. CD70 Mono to Colour Screen
    By rjm_cdti150 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 2nd July 2008, 12:24

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •