User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Stereo Stopped Working Tonight

  1. #1
    Full Member spennny's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Blantyre
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Stereo Stopped Working Tonight

    I have an aftermarket stereo and looks like there is a fuse gone somewhere, anyone point me to the right fuse so i can check that before i hall the stereo out ?

    Cheers

  2. #2
    Regular Member Dal150's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Leeds
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    check the fuse box first mate

  3. #3
    Regular Member gtr1000's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Carmarthen
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia

    Trim : Sri

    Engine : 140 Ecoflex S/S

    Year : 2013

    Default

    Have a look through the owners maunal, page 246 for starters http://www.vauxhall.co.uk/vaux/stati...a_OM_Feb07.pdf

  4. #4
    Full Member lochgilp's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    argyll
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Check the cig lighter fuse in the passanger side fuse compartment bud

  5. #5
    Full Member spennny's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Blantyre
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    It started working again

    ******* car !!!!

  6. #6
    Regular Member MalcGSI's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    E Sussex & Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Had this once, also at the same time time the heater \ air con packed up. Was all OK the next time the car was started and has been fine since (over 2 years ago now)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sub has stopped working
    By inchy1981 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 7th December 2012, 16:35
  2. Right my hid stopped working
    By marc vectra sri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 21st December 2011, 15:22
  3. DAB stopped working
    By sandman1001 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 8th February 2011, 22:27
  4. Fan stopped working
    By andyxedos in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 23rd December 2009, 23:18
  5. Air Con stopped working
    By pvmoore in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 30th July 2009, 22:31

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •