User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: centre screen layout

  1. #1
    Regular Member mat100edt's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    south coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default centre screen layout

    i think i read some where (cant remember where) that you can get the date to stay up in the top centre of the centre dash screen.
    I am fitting new stereo so when i remove standard one the radio and CD track info will obviously not come up...... so the question is can i get the date to come up to relacethis once new stereo fitted???? if so how???

    Mat

  2. #2
    Full Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    would like to know to

  3. #3
    Regular Member mat100edt's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    south coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    im almost sure i read this some where, cant for the life of me think where??

  4. #4
    Full Member kenp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kr. Hyllinge, Denmark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra C


    Engine : 2.2 Direct

    Year : 2004

    Default

    just found on a norwegian forum (www.omc.no) that on Astra F its the grey wire with red stripe that neede to be removed/cut

    not sure about the vec.

  5. #5
    Regular Member rushy's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Old School Vectra-C.Com. Residing in sunny Leeds.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : SRi


    Engine : Z22SE (2.2 Petrol)

    Year : 2004

    Mileage : 110000

    Default

    You can actually get a lead so if you fit some HU's like sony then the info will show up on the screen like the stock one. MP3 and track info ect.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    do you know which head units work like this or what the lead is called?

  7. #7
    Regular Member alzsxi's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Maidstone, Kent
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats






  8. #8
    Regular Member mat100edt's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    south coast
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    cheers alzsxi, good thread. the only thing is i have a different display to that, iv not seen that display in a C before it looks very much the same as the VEC B display. i will fint out if this works any way as i will need to cut the blue remote cblehe is on about to turn on amp when installed.

    Mat

  9. #9
    Full Member spennny's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Blantyre
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Ok, simple enough, which wire is connected from the headunit into the loom and goes live when the unit is switched on? Of course, the old electric aerial lead, a quick test with a multi-meter confirmed this was the culprit so I removed the cable from the adaptor completely and everything works just fine and I keep my time, temperature and date on the dash display. So, tonights hard work results in this...

    taken from the thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Centre Screen
    By Carl83 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 6
    Last Post: 7th March 2012, 17:09
  2. Problem with centre screen
    By ScotsDragon in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 1
    Last Post: 7th March 2011, 20:27
  3. centre trip screen
    By Deacon in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 1
    Last Post: 21st August 2009, 13:28
  4. Centre screen out :0(
    By big O in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 18th December 2007, 18:18
  5. Centre screen protection
    By Darrell in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 25th April 2007, 05:31

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •