User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: vectra problem

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    rubgy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default vectra problem

    hi there was just wondering if any of you guys can help me with a problem im having with my 02vauxhall vectra 1.8 LS it all started with a flat battery so being winter i brought a new one but the next day it was totally flat so i called out green fag they jumped the car and tested the alternator the guy said it was fine and running at 14 which was a bit high but nothing to worry about so i took it for a spin and thats when the trouble started got half way down the road and differnt lights would come on and of on the dash then all the light s went of on the dash and radio display the spedo and rav counter stop working and i also had no indercators i pulled over turned car of and started it again it was fine drove of and it happen again so when i got home i left it running for a bit and thats when i notice the front head lights where turning them selfs on even though they were of inside the car ..........has any one any ideas as i really need to get this sorted and as its christmas i really dont want to have to call out a auto spark ......................thanks for looking .tim

  2. #2
    Regular Member bobby-tupper's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    LEEDS, W.YORKS
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : 07 Estate




    Default

    hello,have you been thru any floods latley? sounds abit like what happend to one of my mates vectras.

  3. #3
    Regular Member garvey's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Co Durham
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    could it not be the abs plug

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    rubgy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    havnt been thru floods but we have had some really strong rain and lots of it

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    rubgy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    also abs light is one of the lights that keeps flashing on and of

  6. #6
    Regular Member CBR600FV's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Wales
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Check the earth lead to the engine block, think you'll find the problem there. Check the voltage at the Battery terminals & then move the Meter neg lead to the block & see if there is a difference.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    rubgy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    thanks mate i will check that tomorrow i so hoping thats the problem

  8. #8
    Regular Member markd3925's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Eindhoven
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra GTS


    Engine : 3.2 V6

    Year : 2003

    Default

    sounds like an earth fault or maybe cim is faulty

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    rubgy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    whats a cim

  10. #10
    Full Member merikiito's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Northampton
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia CDTi SRi NAV 160

    Trim : SRi

    Engine : A20DTH

    Year : 2009

    Mileage : 88000

    Default

    Sounds like the CIM behind the steering wheel, loads of money!
    Lois Griffin: Peter! You're bribing your daughter with a car?
    Peter Griffin: Ah, c'mon, Lois, isn't 'bribe' just another word for 'love'?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vectra wiper problem - any advice appreciated - Vectra C
    By newbreed in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 2
    Last Post: 13th May 2011, 20:57
  2. Vectra 1.8 LS, big problem?
    By Mattyreid9 in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 25
    Last Post: 5th October 2010, 12:28
  3. air con problem vectra c
    By stevenrwaller in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 18
    Last Post: 20th July 2010, 10:03
  4. vectra c problem help
    By beemerboy31 in forum Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 29th January 2009, 23:39
  5. Problem...? Vectra SXI...problem with starting after filling with fuel?
    By doozer in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 8th November 2008, 09:40

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •