User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: electrical

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    stevenage
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Angry electrical

    i everyone i wonder if someone can help me, i have a 54 plate vectra 1.9turbo deisel, driveing the car on a dual carraige way yesterday, for a few seconds the radio went dead, all the lights come on on the dash, the spanner light stayed on after an the power just didnt seem to be there, pulled up went an done what i had to do, about 20 minuetes or more later, got back into the car to find everything working as if nothing had happend. i was driveing tonight an the whole lot just died on me no power what so ever, put the car off the road left it for about five the power stering was also gone in this time nothing what so ever, after leaveing it again it all come back with me not touching a thing. if i had of been on the motorway an i had my three children in the car, i beleive i wouldnt be here now, if anyone has any idea what it could be, no hazzard light or any thing its so dangerous thinking about getting rid of it.nice one lee

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    stevenage
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default no help

    nice one . no reply going to look for a good forum.

  3. #3
    Admin & Membership Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Quote Originally Posted by lee324uk View Post
    nice one . no reply going to look for a good forum.

    WOW calm down most members have other things to do than check the forums every minute of the day !! (all right some of us do no names ),just wait a day or so and i'm sure you will get help,but if you continue to be impatient i'm sure a admin will be able to answer your question

  4. #4
    Admin & Membership Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Try searching for some of the faults

    I'm not an expert but i would get your alternator checked

    http://www.vectra-c.com/forum/showth...teering&page=2
    Last edited by bigmac; 1st December 2008 at 00:05.

  5. #5
    Full Member plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    346 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    well if he comes back theres a cpl of things he can check... For something like the hazards to stop working as well as the power steering could point to something fairly hefty being up the wall... I would normally say CIM but i'm not 100% sure if the power steering packs it in at the same time?

  6. #6
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by bigmac View Post
    ...but if you continue to be impatient i'm sure a admin will be able to answer your question
    Not if he continues to be impatient! Jeez, after three hours we're written off as no good 'cos he hasn't got an answer!!

    Lee, you'll find that more then enough people will help you with your problem, but jeez, you gotta give folks a bit of time to see the thread and for somebody who can give a reply to do so. They won't be in a hurry to hep you with that sort of impatience.

    Anyway, as Plasma said the CIM is a possible candidate and I'm pretty sure the old ABS wiring issue may be a culprit too - you think so too Dean? (That's Plasma).

  7. #7
    Full Member plasma's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    On the Forum
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    346 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra

    Trim : SRi

    Engine : 150

    Year : 05

    Mileage : 74000

    Default

    actually 28th was 2 days ago

    yep, I also think the ABS plug is also another probability but something doesnt add up with total loss of power...

  8. #8
    [Ex]Admin Duncan's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    East Sussex
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by plasma View Post
    actually 28th was 2 days ago
    Ah yeah, well spotted! I was just looking at the times. OK, so it was two days but a simple would've done. Anyhoo....
    Quote Originally Posted by plasma View Post
    yep, I also think the ABS plug is also another probability but something doesnt add up with total loss of power...
    No, true - normally that just kills all the dials but not the power.

  9. #9
    Admin & Membership Manager bigmac's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Devon
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : insignia

    Trim : irmscher

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2009

    Default

    Sorry guys i may of give false information saying check alternator,its just he said all lights came on dash and power steering went,witch reading through a few posts can happen if the alternators not pushing out enough juice....sorry for any misleading aswers

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Electrical fault
    By Innocence in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 11th June 2011, 19:35
  2. Electrical help please
    By bensterzback in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 5
    Last Post: 8th January 2011, 15:29
  3. Odd electrical faults
    By Mandarin Mart in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 7th February 2010, 20:48
  4. electrical
    By leerawlings in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 5
    Last Post: 5th January 2010, 22:14
  5. Electrical Problem??
    By pilsbury in forum Engine & Drivetrain
    Replies: 4
    Last Post: 12th May 2009, 01:57

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •