User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Its happened again........

  1. #1
    Regular Member david.aka.judas's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Suffolk
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Its happened again........

    I thought it was fixed but as I say, its happened again.

    everytime I turn my rear demist on - it interferes with the radio.

    turn it off - the radios fine.

    vx fixed it after saying it was to do with the earth, but I dont know why it would happen again????

    has anyone else had it, and how did you fix it, if you did?

  2. #2
    Regular Member Ste's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    ..... Driving the Jaguar XF
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Jaguar XF 3.0D V6

    Trim : Black

    Engine : 3.0D V6

    Year : 0000

    Default

    How long ago did they 'repair' it??? May be worth telling them it has returned.

    I've not seen this issue mentioned on here before.

  3. #3
    Regular Member Ian S100's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Southport
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Whenever I've come across this it has been down to the earth. Check & clean all the connections

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Never happened before!
    By Celes in forum General Chat
    Replies: 7
    Last Post: 18th January 2011, 23:31
  2. Why happened this to me ?
    By CristianTM in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 25th March 2010, 22:31
  3. has this happened to anybody else ??????
    By johnnyg in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 41
    Last Post: 23rd April 2009, 22:41
  4. has this happened to you?
    By scottyd in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 4
    Last Post: 9th April 2009, 20:48
  5. This has never happened to me!
    By MLC in forum General Chat
    Replies: 7
    Last Post: 4th January 2008, 01:44

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •