User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Problem with Smilies

  1. #1
    VIP-Member Johnsdutton's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    East Kilbride
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Mileage : 110,000

    Default Problem with Smilies

    Can anyone help. When I am reading posts some smilies work and others don't. Does anyone know how to fix it?
    See what I mean@
    3.2 v6 Signum and loving it

    http://www.freewebs.com/johnsdutton/

  2. #2
    Regular Member Stu14t's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Perth, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Me too

  3. #3
    Full Member Big Sig's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Is a very naughty boy
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    They all work for me, have you deleted your temp internet files recently? Try that first
    Now I need a turbo to keep up!

  4. #4
    Regular Member Stu14t's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Perth, Scotland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Sorted !

  5. #5
    Regular Member steve1975l's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Surrey
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Yep that solves it.

  6. #6
    VIP-Member Johnsdutton's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    East Kilbride
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Signum

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 v6

    Year : 2004

    Mileage : 110,000

    Default

    Quote Originally Posted by Big Sig View Post
    They all work for me, have you deleted your temp internet files recently? Try that first
    Cheers Big Sig works now
    3.2 v6 Signum and loving it

    http://www.freewebs.com/johnsdutton/

  7. #7
    Forum Moderator FIL 4822's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    On a French Carp lake somewhere x
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia VX-line RED Tourer

    Trim : No, over weight!

    Engine : Flux Core Capacitor

    Year : 1 A.D

    Mileage : Rising

    Default Smilies

    Don't know if its been mentioned in a previous thread, but is anyone having trouble with their smilies ?
    I just seem to have a load of squares with red crosses in them !


    Have consideration for the deaf, if you're gunna fart, make it smell !


  8. #8
    Regular Member Sean-2.2Direct's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Liverpool
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    I am and the pages take longer to load and most smilies dont show up

  9. #9
    Regular Member ade0303's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Manchester
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    clear your temporary internet files, that should sort it

  10. #10
    Full Member neverlandandy's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    lanark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia Elite Nav

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2012

    Mileage : 9k

    Default

    try and delete your browsing history that should help

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. A few more smilies.....
    By Duncan in forum Site updates etc.
    Replies: 7
    Last Post: 7th February 2008, 14:34
  2. We have new Smilies!!!
    By Duncan in forum Site updates etc.
    Replies: 37
    Last Post: 17th December 2005, 14:41

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •