User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Light indicator on but side lights working

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Redcar
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default Light indicator on but side lights working

    I have changed my side lights to led ones they work fine but light indicator comes on dash and computer. Also when lights off the flash on and off for a few minutes

  2. #2
    Ex Vec-C Admin ed taylor's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Looking Through a Camera Lens.
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vectra Estate

    Trim : Elite

    Engine : 3.2 V6

    Year : 04

    Mileage : 000

    Default

    The led bulbs seem to play havok with the canbus system on the Vectra C. Try putting the old bulbs back in and see if things work normaly again.

  3. #3
    Regular Member daneboy35's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    darvel,ayrshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    The led's dont pull enough watts so the car thinks there is a bulb out,think you need to get a resistor to trick the car into thinking there ok

  4. #4
    Regular Member parapaul's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    127.0.0.1
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    you can't use LED bulbs with the Vectra C

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Oxfordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Vauxhall Astra-J

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 CDTi

    Year : 2013

    Default

    Quote Originally Posted by daneboy35 View Post
    you need to get a resistor to trick the car into thinking there ok
    Or fit some extra wires and connect back up the side light bulbs out of sight (and way from anything that might melt) in the engine bay somewhere.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. bulbs not working indicator light on
    By faizyan6000 in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 2
    Last Post: 3rd January 2012, 17:15
  2. indicator lights not working
    By the fisherman in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 3
    Last Post: 2nd April 2011, 20:56
  3. Drivers side indicator light stops on?!
    By Alank in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 7
    Last Post: 13th March 2011, 21:44
  4. o/s indicator on instead of o/s side light
    By jrr in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 7
    Last Post: 28th February 2009, 15:07

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •