User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: brake lights stopped working

  1. #1
    Regular Member peadar's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    in the glens of Antrim N Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : ELITE

    Trim : FULL LEATHER

    Engine : 1.9 CDTI 150 BHP

    Year : 2004

    Mileage : 87,000

    Default brake lights stopped working

    still have this problem on my wifes 04 zafira , i have put a new switch on ,checked bulbs and fuses any help welcomed

  2. #2
    Full Member neverlandandy's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    lanark
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : Insignia Elite Nav

    Trim : Elite

    Engine : 2.0 cdti

    Year : 2012

    Mileage : 9k

    Default

    could it be some kind of sensor near the brake pedal

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Maida Vale
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    Quote Originally Posted by neverlandandy View Post
    could it be some kind of sensor near the brake pedal
    That's the switch that's been replaced...a plastic plunger type.

    That is the one you replaced, right? Where you had to hang upside down in the driver's footwell?

  4. #4
    Regular Member peadar's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    in the glens of Antrim N Ireland
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats

    Vehicle : ELITE

    Trim : FULL LEATHER

    Engine : 1.9 CDTI 150 BHP

    Year : 2004

    Mileage : 87,000

    Default

    Quote Originally Posted by Thomas1 View Post
    That's the switch that's been replaced...a plastic plunger type.

    That is the one you replaced, right? Where you had to hang upside down in the driver's footwell?
    you've been there 2 ,and it was raining at the time

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Brake Warning light and display error message , BUT BRAKE LIGHTS ARE WORKING FINE
    By JACKALG1 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 24th May 2013, 18:56
  2. Dip-Beam Lights - Both stopped working
    By TheMorphiuz in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 14
    Last Post: 28th December 2011, 19:17
  3. Right my hid stopped working
    By marc vectra sri in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 9
    Last Post: 21st December 2011, 15:22
  4. DAB stopped working
    By sandman1001 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 8th February 2011, 22:27
  5. brake lights stopped working
    By peadar in forum Handling & Braking
    Replies: 6
    Last Post: 6th October 2008, 07:22

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •