User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: xenon hid problem

  1. #1
    Regular Member howardc03's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    lincolnshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default xenon hid problem

    hi all
    i have hid fitted to my vectra these are obviously aftermarket ones as far as i can tell. when i first put my lights on they flash and sometimes the o\s one goes out i have to then turn the headlights off and back on to get it to come back on. is it the ballast what is fubarred?? any ideas?

  2. #2
    Regular Member vectragsi3.2's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cheshire/staffordshire
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    i have factory fit ones on my gsi and that happens to me sometimes?? ill have an error message on the computer to check the bulb but turn them off and back on and its fine???

  3. #3
    On a Sabbatical
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    member of the smoke patrol 230bhp+
    Problems Posted
    0
    Problems Solved
    0
    Best Answers
    0
    Good Answers
    0
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vehicle InfoStats





    Default

    sorry to say but it dose sound like the ballast has a fault and you may have to send it back to them .

    drop them a email and see if there is something that they can do for you

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with xenon
    By cialestino in forum Vectra C / Signum Car Chat
    Replies: 6
    Last Post: 31st March 2011, 07:56
  2. Xenon light problem
    By Celes in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 0
    Last Post: 23rd February 2010, 04:51
  3. xenon light problem
    By bkdb in forum Vectra C / Signum Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 7th September 2009, 22:42
  4. xenon problem
    By dean_walsh2001 in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 8
    Last Post: 14th March 2009, 21:29
  5. Xenon Auto leveling problem
    By RoddyKFC in forum Electrical & ICE (including SatNav)
    Replies: 4
    Last Post: 30th January 2008, 19:03

Visitors found this page by searching for:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •